Много малко двигателче ве за Стило
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първата ми истинска среща със Stilo
Collapse
X
-
gdd55 -
Orcinus
Абе, ти нещо за двувалката да не намекваш, а?gdd55 написа:Покара нещо по хубаво от кочинка и се влюби.Няма спор стилото е стрхотна кола
Коментар
-
gdd55
Двувалка тривалка тва е майка кола за 100 евро си оставаPaparac написа:Абе, ти нещо за двувалката да не намекваш, а?gdd55 написа:Покара нещо по хубаво от кочинка и се влюби.Няма спор стилото е стрхотн кола

Коментар
-
Orcinus
Ох, не бих искал да изпадам в излишна полемика. Не разбрах защо в едно просто изречение ползваш два глагола. И не, не струва 100 евро, но ти много добре го знаеш. Би ли ми намерил десетина в състоянието на моята, с удоволствие бих ги купил по 150 евро, та и за теб някой лев да има да пълниш резервоара на мареата...gdd55 написа:Двувалка тривалка тва е майка кола за 100 евро си оставаPaparac написа:Абе, ти нещо за двувалката да не намекваш, а?gdd55 написа:Покара нещо по хубаво от кочинка и се влюби.Няма спор стилото е стрхотн кола

Коментар
-
Re: Първата ми истинска среща със Stilo
При този автомобил има само един проблем, че няма с какво да го сравняват!Да сте видели сравнения някъде с аналогични модели?Работата е там, че по авангардни решения, перфектна стабилност и управляемост, пасивна безопасност и т.н. той пак е изпреварил себеподобните!Става въпрос за 6 скорости, сити режим на управление, едноприводна елкомуникация и още куп новости, а моторите са въпрос на предпочитание, и там - дал господ!Mitko написа:Колеги влюбих се в кола
Виждал съм Stilo, но в събота имах възможността да покарам и да усетя удоволствието от управлението му. Колата беше 3-врато стило 2003-а година с двигател 1.2 16V. Мога да редя само суперлативи.
Коментар
-
Аз пък подкарах такава класикаpugsy написа:аз пък се срещнах през почивните дни с БМВ м3 и Порше бокстер
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
-
Да си бил скоро в Кюстендил? Виждах преди няколко дни такова - същия цвят.Fire 999 написа:Аз пък подкарах такава класикаpugsy написа:аз пък се срещнах през почивните дни с БМВ м3 и Порше бокстер
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не не съм ходил в Кюстендил, карах го тук в София. Ако може да ми дадеж малко повече информация за регистрацията на колата която си видял, става въпрос за това дали е Софийска и по възможност цифрите на рег.№ :D :D .Да си бил скоро в Кюстендил? Виждах преди няколко дни такова - същия цвят.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар