пак се мислят за велики тея тъпанари,отношението им е все едно си им виновен че са тъпи куки,искат пари независимо дали си бил в нарушение или нескапаняците седят на разклона на цариградско за горубляне и дружба в пресечката за Б-плюс (предимно след 23:00)като ти казват да не се правиш на интересен а да им оставиш 20лв в бензиностанция "Темпо"(това е новата бензиностанция м/у 4-та - 5-та част на Дружба2)спират те и почват некви глупости да ти говорят и да те изкарат в нарушение,предимно за без колан след като са ти казали да слезнеш да им отвориш багажника и след това викат "ама ти си без колан"И ВНИМАВАЙТЕ КАТО ВИ КАЗВАТ ДА ДУХАТЕ НА ДРЕГЕРА-първо помиришете тая джуджавка отпред да няма някой спирт (това ми го каза приятел (тъпа)кука,която е навътре с тези неща и го практикува)другите растът на "момина чешма" с радар от страната на теца или около Китайския ресторант,като казват пак да им оставиш някой лев във Темпо-то на барманазаяждат се за всичко особено ако си сам,може да те изкарат наркоман или че си карал с егати скоростата внимавайте с тези твари в дружба
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте с Куките в Дружба
Collapse
X
-
Колега .. тва дето ти е казал познатата "кука" изобщо не е вярно. Ако имаш елементарни познания трябва да знаеш следното. Когато ще ти правят проба за алкохол, всички действия по подготовка на дрегера ги извършваш сам. Значи полицая ти подава духалката (аз така му викам .. на тва дето се поставя на дрегера и се надува), която трябва да е запечатана в найлонче. Тя не е използвана до този момент. Сам си я поставаш на дрегера и надуваш. Никакви манипулаций не може да ти направят. Е ако си пък толкоз сигурен че те ментят .. колегата го каза. Една кръвна проба решава проблема
Коментар
-
Никой не може да ви се заяжда за превишена скорост без да ви покаже показанието на радара! Ако е решил нещо да се бара на тарикат и ви показва някакви измислени показания - погаврете се и вие с него - поискайте му сертификата за изправност на уреда- длъжни са да минават на калибрация всеки 6 месеца, така че ако няма направо се качвайте в колата и му казвайте да духа супата на тъпака. Айде със здраве
Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
gdd55
tomazo написа:не е ли по лесно да се съгласиш ,с това ще че почерпиш при бармана на бензиностанцията пък хич и да не черпишв интерес на истината от една Астика 330 мл.преди месец ми показа 0.7 на дрегера
Коментар
-
еми 0.7 и оня ми вика взимам ти книжката .аз му казвам че съм пил една малка астика и т.н. ,у даде дрегера за повторно духане след 10 минути,абаче ми показа 0.5 .и аз доволен викам айде чао .обаче те видяха ,че "рибето" им се изплъзва и почнаха да се пазарят .като бях много настоятелен за кръвна проба и т.н. ... в крайна сметка ми върнаха всички документи заже забравиха ,че съм бил без колан
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
gdd55
Коментар
-
въпроса не е ,кое е терикат и кой не .В крайна сметка в тая страна си има закони и никой не е над тях !! когато всички започнеме да си знаеме правата и не седиме пред полицаите като наказани ,нито ще ни спират нито ще ни искат рушвети ,а пияницте дето карат и ковумпираните полицаи ще са по затворите ....еййй размечтах сефиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар