Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

най-скъпоструващата ми котка....

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Бях чел едно мнение на колега от форума, което много допада на темата...."Най-лошото, което може да се случи на един фиат е да отиде на "майстор" "
    Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
    Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
    FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
    Powered by Total & Fobos LPG

    Коментар


      #17
      MadHead написа:
      Бях чел едно мнение на колега от форума, което много допада на темата...."Най-лошото, което може да се случи на един фиат е да отиде на "майстор" "
      Ахъ... аз така преди няколко години я водих във Вантотрейд (и тема после пуснах даже), да я погледнат, е така за профилактика... За зла участ се развали баш на входа на сервиза. Оставих я, обаждат ми се след час и малко и почнаха - водна помпа, износен ангренаж, ролката... Казах им да я правят. Отивам след 3 дена, обръснаха ме и... както каза колежката - не е моята кола ! Няма ряз, харчи много, не върви равномерно - абе ужас. Една вечер след няколко дена се прибирам от кварталното заведение и качих да закарам един познат дето има гаражно сервизче. Чу я, каза че не е наред нещо и му я оставих да я погледне. На другия ден ми се обади за диагнозата - 2 зъба разминаване на ангренажа! Щях да падна! Оправи я пича и всичко заспа, и оборотите и потресването и разхода, от тогава всичко е наред да чукам на дърво. Така че - не винаги скъпия (и марков) майстор е добър, а гаражния скапан. Зависи на кой попаднеш и според мен - винаги при възможност само на един доверен, да си и знае болежките и да я прави добре

      Коментар


        #18
        pakumba написа:
        всъщност ми е жал за котето, а хич не ми праска за твоите 800-900 лв. да си имала капак.
        е пожелавам да не ти се случикакъвто и любител на животни да си ако ти се случи ще те питампитай сега като видя котка какво ми идва Просто въпроса е че не и се обърна на време внимание на тая кола от моя страназа майстори да не говорима котката я вадихме всички по малко ама остана и малко за монтьора(бяхме пропуснали едно краче)
        ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

        Коментар


          #19
          Това човешкият род сме ..... лицемерното племе значи:1.Закон за защита на животните - хора пишат подписка срещу жестокост към куче2.Закон на човеците - човек убива човека и никой никви подписки не прай3.Закон за защита на животните - хора колят свине, овце, крави, кокошки, пилета и малки сладки зайчета за храна - никой подписка не прай...Извод - искам да съм ...... куче - поне подписки ще има ...1.4. Потребителите не трябва да забравят, че форума е достъпен за разнообразна възрастова аудитория (малолетни). Постването (tag images) на порнографски снимки или картинки, текстове и други са недопустими. Модераторски екип на fiat-bg.orgП.П. шибам1. Удрям, бия с нещо дълго и тънко, но жилаво, еластично, което държа в ръце - "Шиба коня с пръчка".2. Удрям/бия - "Бурята ги шибаше в лицето".3. [прен. разг.] Слагам в изобилно количество или безразборно - "Шибам сол в яденето".Хайде да не цензурираме човек, който владее езикът наш, роден, а???
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

          Коментар

          Working...
          X