Аз карам Фиат Добло(служебно).Ми какво да ви кажа?За 75000км.и 3год.съм дал толкова пари за ремонти че мога да си купя Майбах.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Критики към Фиат
Collapse
X
-
Така поставен въпроса - отговора е ясен,Марея.Но все си мисля че ще е по коректно да се съпоставят модели с приблизително близки години.Смея да твърдя че 124 ката като начин на изработка,като издръжливост на ходовата част и дори като комфорт, не е много далеч от мареята.Това че е морално остарял модел е друга бира.Ichkin написа:Имаш 3500 лева и искаш седан.Мареа 99-2000 година или 124ка 88ма ?Todor_Gagovski написа:ЕЕЕ то бива фенщина ама пък да се сравнява фиат с мерцедес ,айде осъзнайте се малко де Yellow_Flash_Colorz_PDT_37HONDA I-VTEC
Коментар
-
Съгласен съм - 124ката е наистина Мерцедес ... или по-скоро е бил !Ако искаш да съпоставяме коли еднакви години и що-годе приблизителен клас ... Веднага :А класа 99та и Браво 99та А класа - 7000 лв.Браво - 3000 лв. +Виж можем да сравним S класата с Ланча Тезис ... Но аз с чисто сърце избирам Тезиса и ми остават пари за ремонти докато колата мърда ... И не го избирам защото е по-евтин, а защото наистина всичко ми харесва повече в него !Разбира се ако искаш мотор 5000 сс, ще вземеш С класата, защото няма еквивалент - не другоTodor_Gagovski написа:Така поставен въпроса - отговора е ясен,Марея.Но все си мисля че ще е по коректно да се съпоставят модели с приблизително близки години.Смея да твърдя че 124 ката като начин на изработка,като издръжливост на ходовата част и дори като комфорт, не е много далеч от мареята.Това че е морално остарял модел е друга бира.Ichkin написа:Имаш 3500 лева и искаш седан.Мареа 99-2000 година или 124ка 88ма ?Todor_Gagovski написа:ЕЕЕ то бива фенщина ама пък да се сравнява фиат с мерцедес ,айде осъзнайте се малко де Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
В смисъл ... и аз съм адски далеч от мисълта, че фиат е най-яката кола разбир’ш ли ... Въпросът е, че е наистина най-изгодната !Проблемът според мен е, че ти мислиш мерцедеса за кой знае какво ... но ... след 124ката ... и С класата до 98ма ли е 99та ли е ... Мерцедес и "несравнимата" S класа не са това, което бяха ! Няма ги вече мерцедесите на които никога не им е сменяно окачване, или тези, които карат вече 40 000 км с едно и също масло и мотора мърка ...
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
и какво излиза,че фиат е слаба марка коли,които се развалят.Купуваме ги само,защото са много евтини ли?!Поне похвалите тук са малко на брой,но колегата по-горе е прав.Съотношение и качество-една от най-добрите марки.Но аз лично мисля,че фиат са в подем последните 3-4 години,малко нежни,но по-добри коли от повечето в класа си.Мое мнение.
Коментар
-
Ами, не, но нали това е тема за критикиg написа:и какво излиза,че фиат е слаба марка коли,които се развалят...
Аз лично нямам критика към Фиат. Винаги получаваш много повече отколкото плащаш. И, естествено, колкото повече платиш, толкова повече получаваш. Така е с всички италиански коли.
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
...и жени. Който не цени жената - не може да цени и ФИАТ-а. Той си иска любовта, нежността и грижата. Грубите селски прояви към жената и респективно към колата оставям на почитателите на "желязната" немска машина. ПС: Тук съм съгласен със световната глупост: Какъвто човека, такава и колата...Млади момичета оглеждайте се за ФИАТ - аджии. Ще получите много от тях.gantcho написа:Ами, не, но нали това е тема за критикиg написа:и какво излиза,че фиат е слаба марка коли,които се развалят...
Аз лично нямам критика към Фиат. Винаги получаваш много повече отколкото плащаш. И, естествено, колкото повече платиш, толкова повече получаваш. Така е с всички италиански коли.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Проблемът според мен е, че ти мислиш мерцедеса за кой знае какво ... Погледни какво карам и ще разбереш какво мисля за мерцедес .
Един клиент на фирмата, в която работя, си е купил Акорд, i-DTEC, модел 2009, всички екстри които се предлагат за модела, а може да си позволи Ес-Класа, А-8, Кю-7, пешка на Г-4, и каквото се сетиш още от "баровските" лимузини. Каза кратко "Виж кво карам! А всички тея марки си ги слагам на ...." Поздрави за колата, която караш, колега!
Коментар
-
Благодаря колегаogi28b написа:Todor_Gagovski написа:Проблемът според мен е, че ти мислиш мерцедеса за кой знае какво ... Погледни какво карам и ще разбереш какво мисля за мерцедес .
Един клиент на фирмата, в която работя, си е купил Акорд, i-DTEC, модел 2009, всички екстри които се предлагат за модела, а може да си позволи Ес-Класа, А-8, Кю-7, пешка на Г-4, и каквото се сетиш още от "баровските" лимузини. Каза кратко "Виж кво карам! А всички тея марки си ги слагам на ...." Поздрави за колата, която караш, колега!
HONDA I-VTEC
Коментар
-
Ганчо, аз съм широко скроен и за мен жените било то италианки, българки и прочие са под общ знаменател. Уважавам всичките...И най-вече моята. :D Далеч съм бил от мисълта за италианките, ама що пък не ? Като караме колите им що пък да не ползваме и жените им.gantcho написа:Е, аз нямам бог знае какъв опит с италианските жени, но ти, колега, очевидно си по-сведущntodorov написа:...и жени.gantcho написа:Така е с всички италиански коли.

ПС: Извинете ме колеги за отклонението, но ФИАТ е кола с романтична душа...Това ми беше мисълта де.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Такива теми си имаме доста и тази е поредната. Аз се чудя - колко трябва да си комплексиран, за да пуснеш тема от типа: смеят ми се дето имам Фиат. Ми кола, като кола. Кеф ми е фиат - карам си фиат. Аз съм давал парите за колата, аз си я карам - не ме интересуват мненията на останалите. Когато те дадат парите за нея - ок. Но дотогава - аз вземам решението и останалите нямат право на "гък" по мой адрес. Аз смея ли им се, че имат грозни и глупави жени, а? Нищо не съм казал - щото кудкудякат в техния кокошарник и мен не ме касае.За протокола - за 3 години здраво натоварване имам една изгоряла крушка за осветлението на номера, която естествено веднага ми докладва на таблото.
Коментар
-
За италианските коли-ясно.Без равен еквивалент.За жените им да се замислят,че италианците все повече обръщат резбата.Ние българите все още държим фронта.Да заповядат! :Dntodorov написа:Ганчо, аз съм широко скроен и за мен жените било то италианки, българки и прочие са под общ знаменател. Уважавам всичките...И най-вече моята. :D Далеч съм бил от мисълта за италианките, ама що пък не ? Като караме колите им що пък да не ползваме и жените им.gantcho написа:Е, аз нямам бог знае какъв опит с италианските жени, но ти, колега, очевидно си по-сведущntodorov написа:...и жени.gantcho написа:Така е с всички италиански коли.

ПС: Извинете ме колеги за отклонението, но ФИАТ е кола с романтична душа...Това ми беше мисълта де.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар