Съвсем скоро ще внедрят и собствен лизинг ( с по-бързо одобрение- час, два и с по-малко нужни документи ), с което се надяват да се раздвижат продажбите.
Първо продажбите, след това и препродажбите. Съмнява ме това за два часа одобрение и по-малко документи. Точно сега не е моментът да натовариш собствен лизинг с върнати коли.
Е да, но по този начин ще се увеличат и продажбите. Щото сега отиваш, говориш за колата, оглеждаш, харесва ти нещо, но идва моментът да се обсъди финансовата част на нещата и изведнъж се оказва, че има замесено и друго лице - лизингова фирма. Не само при Фиат е така, но все пак е по-добре всичко да може да се обсъди в един и същи офис, отколкото да се подават документи и в лизингова фирма. Така си мисля аз... А и ще могат да се дават по-изгодни условия.
She was only a whisky maker but he loved her still.
собствен лизинг...че те са в един холдинг с Евролийз
да, но но до скоро се ползваха други лизингови къщи ( по желание на клиента ) и разправията с документите беше по-голяма. Сега ще става на място при самия дилър.
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Зависи как се договориш, не е съвсем невъзможно. Зависи и да ли е платена кеш или през кой лизинг... Не е много изгодно, но пък и да тръгнеш да я продаваш не е никак лесно...
Естествено, че можеш да я върнеш..... ОБАЧЕ пак ше ти е вътре Прави се следната сметка:Оценяват колата на определена пазарна сума към момента, от нея изваждат сумата която дължиш и разликата ти е цената на която ти я изкупуват Пример:Колата струва 40’000лв. чисто нова.До момента има 10% овехтяване за една година и струва 36’000лв.Ти дължиш на лизинговата къща 30’000лв.Цената на която ти изкупуват колата е разликата между пазарната стойност 36’000лв. и дължимото от теб 30’000лв., т.е. 6000лв. Ти си преценяваш, дали ти е изгодно!
Това е ясно, говорим за изплатена кола. Въпросът ми е предлагат ли изобщо такава услуга. Нямам илюзията че ще спечеля нещо, просто не ми се занимава с продажба.
Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Това е ясно, говорим за изплатена кола. Въпросът ми е предлагат ли изобщо такава услуга. Нямам илюзията че ще спечеля нещо, просто не ми се занимава с продажба.
мисля, че не !
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар