diyan123 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В Събота откриват сезона на Божурище
Collapse
X
-
Re: Божурище
http://tuning.bg/forum/viewforum.php?f=52&sid=8fff0d783c6dea8e9b0651ab3a1 c2ba5 , това е мястото , където ще намериш най-точна информация за това . bat Gogo е шефа на пистата и можеш и него да го питашgeo_g написа:Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли.Благодаря Ви предаврително.
Коментар
-
а твоето 300+ на 29-те ще го видим ли? :Djorko написа:http://tuning.bg/forum/viewforum.php?f=52&sid=8fff0d783c6dea8e9b0651ab3a1 c2ba5 , това е мястото , където ще намериш най-точна информация за това . bat Gogo е шефа на пистата и можеш и него да го питашgeo_g написа:Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли.Благодаря Ви предаврително.
Коментар
-
не знам ощеsev написа:а твоето 300+ на 29-те ще го видим ли? :Djorko написа:http://tuning.bg/forum/viewforum.php?f=52&sid=8fff0d783c6dea8e9b0651ab3a1 c2ba5 , това е мястото , където ще намериш най-точна информация за това . bat Gogo е шефа на пистата и можеш и него да го питашgeo_g написа:Кажете какъв е регламента, как и кога се ходи. Става въпрос за зяпачи. От години де каня да ходя и все не остава време, но вече съм обещал на сина ми да го водя да гледаме яки коли.Благодаря Ви предаврително.
Коментар
-
на Фил ли?сигурновсичко е хубаво, но трябва да се измисли нещо за публикатаpolly_s написа:обещаната специална настилка... не я доставиха! ... а на тоя бетон... как ли се тръгва?!?
... за 29ти... ще се подготвят... доста изненади.., доколкото чувам и чета тук-там... ... и бързо типо ще има.., по непотвърдена информация!?!
Коментар
-
Да бе.., съгласих се..! Пълно е с "лумпени", както често се изразяват в техния форум!sev написа:на Фил ли?сигурновсичко е хубаво, но трябва да се измисли нещо за публикатаpolly_s написа:обещаната специална настилка... не я доставиха! ... а на тоя бетон... как ли се тръгва?!?
... за 29ти... ще се подготвят... доста изненади.., доколкото чувам и чета тук-там... ... и бързо типо ще има.., по непотвърдена информация!?!
... мрежа... до финала на пистата!!! ... висока два метра.., на дупки, с диаметър 20 см..?!? ... може би!?!
Коментар
-
дано не само товазащото след 100-ия метър вече колите са с много висока скорост и ако стане нещо...а и само на първия ред се вижда какво става на пистатаpolly_s написа:Да бе.., съгласих се..! Пълно е с "лумпени", както често се изразяват в техиня форум!sev написа:на Фил ли?сигурновсичко е хубаво, но трябва да се измисли нещо за публикатаpolly_s написа:обещаната специална настилка... не я доставиха! ... а на тоя бетон... как ли се тръгва?!?
... мрежа... до финала на пистата!!! ... висока два метра.., на дупки, с диаметър 20 см..?!? ... може би!?!
Коментар
Реклама
Collapse

... а сиерата беше разбиваща! ... успех на Цунами!

Коментар