Назначиха ми нов колега.За сега не се знае за оплакване или за хвалене е.Хвалба-отплатиха ми се повече от подобаващо за тези два месеца и половина през които работих сам.Втора хвалба-вчера си купих лети джанти от колегата S.W.A.T. Днес след работа отивам с един приятел да ги монтират.
Лятната джанта, бате, си е лятна джанта Жалко, че утре няма да ги видим на живо.Хваля се: Днес приключих първата фаза на проекта, с който съм се захванал. Имах леко притеснение, че няма да успея днес и утре идването ми до Сливен и Карандила беше леееекичко под въпрос... Но - всичко приключи успешно!!! Нарамвам барбекюто сабале и паля гумите към Сливен.
Оплаквам се:Вчера похарчих 40 лева за панел за Фичо и останах без пукнат лев.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Привет и от Sweden,Göteborg! Хваля се:Утре ще почна работа в един автосервиз. Собственика(емигрант от Турция) иска първо да видя как ще се справя с работа и след това щял реши дали ще ме вземе на работа. Дано да стане, а по-нататъка като вляза в час със шведския ще търся легална работа. То аз и сега имам право(като български гражданин) на легална работа, но шведския ми не е много добър,а без него е трудно да се почне работа.
Коментар