оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си
изглеждам кат пребита, само че без цвят
за капак гаджето кат ме видя се спука от смях и взе да ми вика бушон
друго оплакване: закъснях за работа, щото един тир правеше сложна ( невъзможна ) маневра и беше запушил пътяоплакването продължава: утре е другиден ще работячувствам се много прецакана
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Отиди на очен лекар ако се появява постоянно може би имаш нужда от очила.Аз се мъчих няколко години но като сложих дограмата спряха да се появяватmims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си
друго оплакване: закъснях за работа, щото един тир правеше сложна ( невъзможна ) маневра и беше запушил пътяоплакването продължава: утре е другиден ще работячувствам се много прецаканаFIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
миг невнимание и вече си татко
Коментар
-
blondi_74
колежката...като ти се смее гаджето още един път що не вземеш да му насиниш окото че да има за какво да мисли и тойmims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си
друго оплакване: закъснях за работа, щото един тир правеше сложна ( невъзможна ) маневра и беше запушил пътяоплакването продължава: утре е другиден ще работячувствам се много прецакана
Коментар
-
мали тва е бруталноblondi_74 написа:колежката...като ти се смее гаджето още един път що не вземеш да му насиниш окото че да има за какво да мисли и тойmims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си
Коментар
-
Браооооо бе,вие женките много хубави акъли си давата.Ами той ако и надуе и другото,ко ша правим тогаз.blondi_74 написа:колежката...като ти се смее гаджето още един път що не вземеш да му насиниш окото че да има за какво да мисли и тойmims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си
Коментар
-
blondi_74
тц...само ще спре да се смее за чужда сметка...сори ако те разстроих ама аз съм малко по-темпераментнаnai7 написа:Браооооо бе,вие женките много хубави акъли си давата.Ами той ако и надуе и другото,ко ша правим тогаз.blondi_74 написа:колежката...като ти се смее гаджето още един път що не вземеш да му насиниш окото че да има за какво да мисли и тойmims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си

ама страж..чак брутална не съм
Коментар
-
blondi_74
Коментар
-
в репертоара си имам счупване на нос на индивид от мъжкия пол- тва прозвуча кат хвалба - нека си остане такова ...blondi_74 написа:тц...само ще спре да се смее за чужда сметка...сори ако те разстроих ама аз съм малко по-темпераментнаnai7 написа:Браооооо бе,вие женките много хубави акъли си давата.Ами той ако и надуе и другото,ко ша правим тогаз.blondi_74 написа:колежката...като ти се смее гаджето още един път що не вземеш да му насиниш окото че да има за какво да мисли и тойmims написа:оплаквам се: таз сутрин като се събудих и се погледнах в огледалото се изплашихдясното ми око е супер подуто от гнусен ечемик, който явно съм чесала в съня си

ама страж..чак брутална не съм 
и сега, за да не ме помислите за брутална и мене да поясня-лигавихме се, бъзикахме се и аз го цапнах по носа, ама не си прецених силата и стана тя белята... всъщност си беше гадничко...аз съвета го приемам добре, щото хич не ми беше до смях, а той цял ден ми викаше "бебенце бушонче", дори и сега като вече ми няма нищовий мъжете сте странни същества-ако не ви се повиши тон или ако не ви защипят 2-3 пъти по силничко не преставатеааааааааааааааааааа ма ха ...
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
чайте, че забравих за кво влезнах тук, а именно:хваля се: размених ампулите на синия и червения ключ и вече няма да мъча Пунтичко с мастер-а.Синия, който е силно протъркан стана мастер и ще си седи дома.Спестих в лошия случай към 100+ лв и в добрия 30+ лв.Страшно съм доволна
))
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Вас Заралийките наистина човек трябва да ви види... щото..., "не съм била", а човека в болницаblondi_74 написа:ми да си видял някой бит от мен...скороstrajaro написа:дано е така
не съм толкова лоша де 
Оплаквам се - не излъгах никой
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Супер е колега.Оплаквам се: И аз искам мотор, ама не ми дават да си вземам, че щял съм да се претрепя някъде. Добре че е криза иначе няма кой да ги слуша.Оплаквам се: на работа съм днескаХваля се: после пък ще почивам до 12.04Tornado написа:Ще му туря ама нямам в мен нито един.Ето го и него красавеца.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар