другата тема стана прекалено дългаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36942
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бесен съм! В тая държава никога нищо няма да се оправи, нито ще се промени, ако ще и германците да дойдат. Опааа... те вече идваха...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
...и си отидоха, и добре направиха за тях си, защото ние пак нямаше да се променим, а те нямаше да са сегашните германци.Оплаквам се: Много, много работа. "Жънем" сега, а нивЯ навред".Хваля се: Имаме много работа, не е като да няма.kiro_of_the_day написа:Бесен съм! В тая държава никога нищо няма да се оправи, нито ще се промени, ако ще и германците да дойдат. Опааа... те вече идваха...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:...и си отидоха, и добре направиха за тях си, защото ние пак нямаше да се променим, а те нямаше да са сегашните германци.Оплаквам се: Много, много работа. "Жънем" сега, а нивЯ навред".Хваля се: Имаме много работа, не е като да няма.kiro_of_the_day написа:Бесен съм! В тая държава никога нищо няма да се оправи, нито ще се промени, ако ще и германците да дойдат. Опааа... те вече идваха...
Колега, да не си ЧСИ?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
О-ооо не. Не е за мен тази работа...За съжаление им ползваме "услугите". Иначе НивЯта, жътвата и ЧСИ са си асоциация отвсякъде в тези смутни времена :Dkiro_of_the_day написа:ntodorov написа:...и си отидоха, и добре направиха за тях си, защото ние пак нямаше да се променим, а те нямаше да са сегашните германци.Оплаквам се: Много, много работа. "Жънем" сега, а нивЯ навред".Хваля се: Имаме много работа, не е като да няма.kiro_of_the_day написа:Бесен съм! В тая държава никога нищо няма да се оправи, нито ще се промени, ако ще и германците да дойдат. Опааа... те вече идваха...
Колега, да не си ЧСИ?
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ами щото много бързо им намира мястото,купила на щерката палто за 50 лв.А я изпратих за друго,няма лошо но за 3 годишно дете дето другата година ще и е малко са много.Скапана държава едно палто за 3 г дете 50 левааааааааааааааа,ужас.Тая вечер ще пия едно вино от мъка,и ще я накарам да си ги изработи,пълна програма.mims написа:щоооооооооо ?nai7 написа:Айде и аз да се оплача повече пари на жена не давам.

Га яде кифтета не рева,га яде шницелите па не рева сега ревеш ...........
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар