nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тук при нас няма такова нещо но все пак не е София,записваш го и си готов да тръгва на градина.Онзи ден ходих при познат във Сл.бряг там градината им до преди полвин година била безплатна сега я направили 20 лв ама си е готина детска градина.А при нас е 55 лв.geo_g написа:Вярно си е чудо! На всичкото отгоре беше и от децата с нормални точки, т.е. без предимства и по жребий!nai7 написа:Аааа да то при вас си е цяло чудо това.Да вие жива и здрава.geo_g написа:Имам голяма хвалба: Приеха дъщеря ни в детска..........! .
Коментар
-
Добре, че беше колежката да ме подсети да видя, че ми изтича гражданската. Писна ми от изваждания.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Направо банкет трябва да вдигнеш!Аз ще духам супата още една година!geo_g написа:Имам голяма хвалба: Приеха дъщеря ни в детска градина! Да ни е жива и здрава и все така голяма късметлийка в живота!п.с. За София става въпрос.
Оплакване - забравих ко щях да са оплаквам!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хвалене: Оправихме стильо
Оказа се призрак е измъкнал полуоската от карето...?! Всичко е здраво и си е на мястото...!? сглобихме го сменихме маншона и всичко е ОК..?! 39лв и отново късам гуми
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Еййй тия бургаски джамбази...Да не са се мъчили да ти крадат джантите с полуоските?kiselo написа:Хвалене: Оправихме стильо
Оказа се призрак е измъкнал полуоската от карето...?! Всичко е здраво и си е на мястото...!? сглобихме го сменихме маншона и всичко е ОК..?! 39лв и отново късам гуми 

хаххаха та знам ли ги...Хвалене 2: Отивам на Созопол да разходя фуфу и да пробвам новия радар детектор на камерите
Коментар
-
От сега ти казвам,че ще си останеш само с разходката.Не съм чувал някой радардетектор дето да ги лови тия стационарните.kiselo написа:krasio_79bs написа:Еййй тия бургаски джамбази...Да не са се мъчили да ти крадат джантите с полуоските?kiselo написа:Хвалене: Оправихме стильо

хаххаха та знам ли ги...Хвалене 2: Отивам на Созопол да разходя фуфу и да пробвам новия радар детектор на камерите
Коментар
-
Точно този модел дето си купувам аз ги лови стига да са достатъчно близо до пътя...е хваща ги на 50-60м максимум но пак си е нещо. Хубавото е, че това е един от най-евтините детекториkrasio_79bs написа:От сега ти казвам,че ще си останеш само с разходката.Не съм чувал някой радардетектор дето да ги лови тия стационарните.kiselo написа:krasio_79bs написа:Еййй тия бургаски джамбази...Да не са се мъчили да ти крадат джантите с полуоските?kiselo написа:Хвалене: Оправихме стильо

Тази към Поморие която е преди я ловеше на скоро с бравата минавах и не я хвана сега ще пробвам тези на долу как са
Коментар
Реклама
Collapse

... в петък, 13-ти
Коментар