оплаквам се : днес съм нощна и няма какво да правя през деня всеки е на работа или ангажиран с нещо очертава се скучен ден
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се: днес свърших една добра работа
Оплаквам се: след малко отивам на среща с шефката
Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Хваля се!!!! (най-накрая)
Нагледно ,това са най-важните неща .. с които да се похваля.Сега по-детайлно.- 1 литър спирачно масло Феродо .. още ме боли сърцето :D- Датчик за наличие или липса на спирачно масло в казанчето (втора ръка , че нямам 90 лева за ново)- Спирачна помпа (оригинална , фиатовска!) - 4 крушки , H4.-- 2 са Philips , стандартна светлина (леко жълтеникава-- 2 са някаква друга марка (немски) , светещи синьо (с тях съм в момента)И най-важното - Fiat Tipo който е отново в движение и изряден!!!Е от това , какво повече да се похваля ?
Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Хваля се : карах Subaru Impreza WRX STi Turbo , с над 300 к.с. (модифицирано) Няма такова управление , такова ускорение , такова усещане ..Всичко БЕЗ загуби , без лаг , без нищо ..Как са го постигнали ?Ускорението до 100 .. за под 5 секунди , вкарваш първа , втора .. още на втора си получил каквото искаш като усещане ..а по-хубавото е ,че на трета , четвърта и пета колата продължава да ти дава еднаквата силна доза от това което ти доставя удоволствие , и когато всичко приключи слизаш с широка усмивка , доволен от всичко , с едно преживяване което да ти капе мед на сърцето ..Няма такава тръпка ..Смея да го сравня със Мазератито което карах (560 к.с.) и .. определено мисля ,че двете коли са много сходни .. макар едното двуврато купе с 560 к.с. , а другото комби , с малко повече от двойно по-малко конски сили , но пък несравнимо ускорение ,сцепление ... И кое е по-хубавото от всичко изписано по-горе ?Един телефон и го карам когато си пожелая , стига да е за кратко (сиреч , правиш си кеф 30 минути , до 1 час , и после оставяш колата)А зимата .. ме чака с отворени обятия .. лед и сняг - here I come .. 4х4 секта .. ;dFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
коелга почвам да те марзя за това че си карал точно това субару.... я питай този твоя със субару-то дали иска бартер за алфата и бъбрека
искам и аз някой ден да се похваля че съм карал такава кола
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
оплаквам се: дерта с отечката продължаваАз си мислех, че се получава само когато времето е влажно. Вчера беше разкошно-топло и слънчево и в 18ч като си тръгвах установих, че пак изгоря бушона + левия стоп за разнообразие.Таз сутрин ми нямаше радиата все едно съм откачала клемите, но не съмммммммммм ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Оплаквам се: Загубих приятел. Отиде си млад от този свят. Коварна болест го погуби...А беше само на 37 години. Шибаното ежедневие, забързаност и работа ни ограничиха контактите...За кончината му разбрах днес от регионалния сайт "Бургас зона". Съкрушен съм и още веднъж се убедих колко много сме обсебени от маловажните неща и колко лесно изпускаме стойностните моменти...
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Оплаквам се: Ирка готви страхотно, но не винаги успявам да хапна от сготвенотоManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Импрезата е изключително скъпа кола откъм подръжка. То е ясно, че ще е ненормална откъм усещания, но си нямате на представа какво струва за да се поддържа такава кола изрядна.Мой приятел имаше точно такава за известно време. Взе я на бартер с доплащане, кара я няколко месеца (имах късмета да се возя няколко пъти), и след това я бартероса отново за един джип. Колко пари изля по нея - само той си знае. Не говорим за подобрения, говорим за ремонти и резервни части, някои от които се поръчваха от чужбина, защото тук просто ги няма или струват още по-скъпо. Отделно че беше с десен волан...Поддръжката й е в пъти над тази на Делта Интеграле (каквато друг наш общ приятел имаше), а вървежът не се различава особено. А Интегралето си е легенда все пакPepi Designs написа:Хваля се : карах Subaru Impreza WRX STi Turbo , с над 300 к.с. (модифицирано) Няма такова управление , такова ускорение , такова усещане ..Всичко БЕЗ загуби , без лаг , без нищо ..d
Това беше малко лирично отклонение
Хваля се - имам си нова мишка, безжична, за 18 лв. Чудна!
Коментар
-
Ааа, не така! Искам да се оплача от мъжа си - във вторник сготвих леща, а вчера - лимонов сладкиш и още не е опитал нито едното, нито другото!fihi написа:Оплаквам се: Ирка готви страхотно, но не винаги успявам да хапна от сготвеното
Как ще ти повярват хората, че готвя страхотно?Ще си намеря мъж, който ми яде манджите!!!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплаквам се - загубих и тръбата до гърнето ..Сега чакам да се освободи бокса , да закарам типото , да монтират всичко , и най-накрая да е по-човешка историята
Аз го питах , първо му казах "бартер за фиата и още пари? - не ..Бартер за фиата , живота ми и още пари ? - не ..Grisha_bravo написа:коелга почвам да те марзя за това че си карал точно това субару.... я питай този твоя със субару-то дали иска бартер за алфата и бъбрека
искам и аз някой ден да се похваля че съм карал такава кола 
И аз викам "еее , какво да ти дам , за да мога да я карам тази кола?Той само се усмихна така и вика - абе , когато пожелаеш звънкаш , и имаш своите от 15 минути до 1 час кеф с нея ..
Разтопих се .. Човека толкова я е харесал , че са като напусне държавата ще остави ключовете тук , на подбран списък от лица (аз съм там!) е дал свободата да я карат , но не да си вършат работа , а единствено и САМО да си направим кефа .. не разбирам!!!Ще заминава за Англия , и там ще си купи и той джип субару ...Толкова е доволен .. и аз за сметка на него ..Ставам сутринта , сещам се първо за жената (че днес ще се видим) и после за колата .. ама субаруто , и после за мойта ..Immortal написа:Импрезата е изключително скъпа кола откъм подръжка. То е ясно, че ще е ненормална откъм усещания, но си нямате на представа какво струва за да се поддържа такава кола изрядна.Мой приятел имаше точно такава за известно време. Взе я на бартер с доплащане, кара я няколко месеца (имах късмета да се возя няколко пъти), и след това я бартероса отново за един джип. Колко пари изля по нея - само той си знае. Не говорим за подобрения, говорим за ремонти и резервни части, някои от които се поръчваха от чужбина, защото тук просто ги няма или струват още по-скъпо. Отделно че беше с десен волан...Поддръжката й е в пъти над тази на Делта Интеграле (каквато друг наш общ приятел имаше), а вървежът не се различава особено. А Интегралето си е легенда все пак
Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар