batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
fiatmaniak написа:blondi_74 написа:Оплаквам се: нета ми прекъсва много неприятно, като пиша нещо в скайпа , уж е пуснат, а хората го получават след десет минути.предполагам че повече от една страница не отваряш
Коментар
-
blondi_74 написа:fiatmaniak написа:blondi_74 написа:Оплаквам се: нета ми прекъсва много неприятно, като пиша нещо в скайпа , уж е пуснат, а хората го получават след десет минути.предполагам че повече от една страница не отваряш
Коментар
-
blondi_74
-
blondi_74
emzo написа:Хвалба - потичах на Загорка, но не с бира в ръкаОплакване - адската жега още в 8 часа
Коментар
-
coolboby написа:Хваля се: Ходих на поправителен изпит вместо един колега по макроикономика и отново ги сцепихВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Хваля се: Днес имах време да разглобя двете врати на Бравото и да ги смажа стъклата,дръжките ии да си оправя единия патрон..Сега вратите се затварят и отварят като на чисто нова колаОплаквам се: Изгорях яко след днешния ден и сега не мога да трая с тениска на мене....
Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
blondi_74
=Rudi= най-искрено ти завиждам...чак се размечтах..оплаквам се:утре няма да мога да мръдна никъде, в града съм си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар