Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 2

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    Хвалба: след няколко седмици без музика в колата, от днес съм горд собственик на това: http://www.kenwood.eu/products/car/r...644UY/details/ .
    честито

Коментар

fiatmaniak написа:
      blondi_74 написа:
      Оплаквам се: нета ми прекъсва много неприятно, като пиша нещо в скайпа , уж е пуснат, а хората го получават след десет минути.
      Десет минути е идеално, на мен не ми мърдат 30 минути за отваране на една страница, което си е доста голямо оплакване.
      ти си бил много търпелив предполагам че повече от една страница не отваряш

Коментар

blondi_74 написа:
        fiatmaniak написа:
        blondi_74 написа:
        Оплаквам се: нета ми прекъсва много неприятно, като пиша нещо в скайпа , уж е пуснат, а хората го получават след десет минути.
        Десет минути е идеално, на мен не ми мърдат 30 минути за отваране на една страница, което си е доста голямо оплакване.
        ти си бил много търпелив предполагам че повече от една страница не отваряш
        то ако имам такъв нет направо режя кабели

Коментар

ама момчето търпи половин час

Коментар

blondi_74 написа:
            ама момчето търпи половин час
            стават и грешки

Коментар

Хвалба - потичах на Загорка, но не с бира в ръкаОплакване - адската жега още в 8 часа
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оплаквам се днеска съм пак на работа 2-ра смяна.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

emzo написа:
                  Хвалба - потичах на Загорка, но не с бира в ръкаОплакване - адската жега още в 8 часа
                  стига си тичал хептен ще се свършиш

Коментар

Бая лой има още за горене
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се: Ходих на поправителен изпит вместо един колега по макроикономика и отново ги сцепих

Коментар

coolboby написа:
                        Хваля се: Ходих на поправителен изпит вместо един колега по макроикономика и отново ги сцепих
                        Ако нещо ела да вземеш и някой от моите изпити ,че съм много зле. Само кажи колко пари да си приготвя.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ако имаш кратки отворени въпрос на смс мога да ти пратя отговора Иначе В.Търново-Пловдив-В.Търново ще ти излезе много дебело

Коментар

Хваля се: Днес имах време да разглобя двете врати на Бравото и да ги смажа стъклата,дръжките ии да си оправя единия патрон..Сега вратите се затварят и отварят като на чисто нова кола Оплаквам се: Изгорях яко след днешния ден и сега не мога да трая с тениска на мене....
                            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Хваля се - днес открихме сезона на плажовете. Времето беше прекрасно, нито едно облаче, морето бистро като сълза и гладко като тава. Съвсем слаб ветрец, не много населен плаж. Спокойствие, плуване...страхотно!Оплаквам се - поизгорял съм и ме наболява кожата на гърба.
                              Прикачени файлове

Коментар

=Rudi= най-искрено ти завиждам...чак се размечтах..оплаквам се:утре няма да мога да мръдна никъде, в града съм си

Коментар

Working...
                                X