Оплаквам се: Кризата наистина е голяма, апашите не подбират. Бедна ви е фантазията, какво започнаха да крадат в Бургас - и то масово. Вай, вай, вай, вай. Хора, заключвайте си входовете.Хваля се: Моята кооперация е с видео наблюдение ( заради офис на банка ) и засега е прескочена, но съседните нямаха нашия късмет. Хората им са без вода към този момент.
Вай, вай, вайййй......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Я я кажиntodorov написа:Оплаквам се: Кризата наистина е голяма, апашите не подбират. Бедна ви е фантазията, какво започнаха да крадат в Бургас - и то масово. Вай, вай, вай, вай. Хора, заключвайте си входовете.Хваля се: Моята кооперация е с видео наблюдение ( заради офис на банка ) и засега е прескочена, но съседните нямаха нашия късмет. Хората им са без вода към този момент.
Вай, вай, вайййй......
Аз в Бургас вече съм наплашен от джамбази след като ми разбиха стилото за норматив...Хваля се: търся 18" за стилото
(харесъл съм едни ама...нещо няма 18" да не говорим пък за 4х98
)Оплаквам се: Иска ми се да му ударя една боя ама няма да има $$$...и боята ще почака ако има късмет лятото може и да го огрее а лятото слънце много така чеее
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Кiselo: Ами апашите в Бургас вече се организираха в кражби на ВиК арматури и прилежащите им възли, фитинги, уреди, кранове и детайли изработени от "ценните" цветни метали. Те се крадат от общите избени части или помещения. Само днес изреваха около 10 жилищни блока. Гадините действат в малките часове и оставят хората без вода. Най шибаното е, че поразиите са за около 200-300 лева, неудобство и стрес за хората, а като предадено желязо надали взимат повече от 40 лева.
ПС: Кiselo: Имам в житейските си анали две откраднати коли ( на баща ми и на мен )в Бургас. Вярно - преди 10 и 12 години. И двете - откраднати през деня за не повече от 4-5 минути в центъра на Бургас и около Трапезица ( в района на магазин Ритони сега ). Откупувахме си ги, когато това беше бизнес за гадовете :D
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Оплаквам се: от утре почвам втория семестър, а така ни ми се учи.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Оплаквам се: от близо седмица съм с висока температура
днес се оказа, че имам пневмония
сменихме антибиотика и ако до неделя не се посъвзема отивам в болницата. Пък, колко много работа имаммм
Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Постъпвай в болница веднага или пристъпи към инжективно лечение.iee написа:Оплаквам се: от близо седмица съм с висока температура
днес се оказа, че имам пневмония
сменихме антибиотика и ако до неделя не се посъвзема отивам в болницата. Пък, колко много работа имамммFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар