оплакване - отпуската свършихвалба- утре ще имам среща с мили муцуни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks -
Като прочетох "вързани сме към тръбите на Загорка", реших, че е потекла бира, вместо вода.emzo написа:Хвалба - вързани сме към тръбите на Загорка и за нула време остраниха авариятаemzo написа:Оплакване - има няква авария и в целия квартал няма вода

Оплакване - не можем да свалим шибаната температура на малката, а вече пие антибиотик и Нурофен!!!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
и аз така си помислихIrka_fihi написа:Като прочетох "вързани сме към тръбите на Загорка", реших, че е потекла бира, вместо вода.emzo написа:Хвалба - вързани сме към тръбите на Загорка и за нула време остраниха авариятаemzo написа:Оплакване - има няква авария и в целия квартал няма вода

Оплакване - не можем да свалим шибаната температура на малката, а вече пие антибиотик и Нурофен!!!

Коментар
-
Що ли очаквах точно ти да го напишеш товаIrka_fihi написа:Като прочетох "вързани сме към тръбите на Загорка", реших, че е потекла бира, вместо вода.emzo написа:Хвалба - вързани сме към тръбите на Загорка и за нула време остраниха авариятаemzo написа:Оплакване - има няква авария и в целия квартал няма вода

Оплаквам се - спи ми се.
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse

Аз ли да те уча?И к’во искаше да кажеш с т’ва, другото? Че съм пиянде ли?
Довечера ще се видим с мила муцуна.
Коментар