http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...c/?ref=rssДо кога някои хора ще живеят с мисълта ,че са недосегаеми и могат да правят каквото си пожелаят? Бог да пази България!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредната мутренска проява
Collapse
X
-
bubachko
Re: Поредната мутренска проява
Няма медосегаеми. Няма хора, които да се вдигнат срещу тях, да не казвам, че най-добре ще е някой да хване снайпера и да си поиграе на лунапарк...Надали на опашката на тоя лифт е нямало никой друг. Ако тълпата беше сгащила тея петимата и да им покаже де зимуват раците, щеше да е много по-интересно. Не съм почитател на саморазправата, но понякога си мисля, че това е единствения останал вариант.dikanio написа:Тези хора наистина са си недосегаеми, а Бог отдавна е отписал БългарияVooDoo написа:До кога някои хора ще живеят с мисълта ,че са недосегаеми и могат да правят каквото си пожелаят? Бог да пази България!
Коментар
-
Да ама тълпата си вика "нали не е на мене"bubachko написа:Няма медосегаеми. Няма хора, които да се вдигнат срещу тях, да не казвам, че най-добре ще е някой да хване снайпера и да си поиграе на лунапарк...Надали на опашката на тоя лифт е нямало никой друг. Ако тълпата беше сгащила тея петимата и да им покаже де зимуват раците, щеше да е много по-интересно. Не съм почитател на саморазправата, но понякога си мисля, че това е единствения останал вариант.dikanio написа:Тези хора наистина са си недосегаеми, а Бог отдавна е отписал БългарияVooDoo написа:До кога някои хора ще живеят с мисълта ,че са недосегаеми и могат да правят каквото си пожелаят? Бог да пази България!
Това сме ние,като не е на твой гръб се правиш че не виждаш
И да попитам ТИ ако беше на опашката би ли направил нещо?
Коментар
-
И какво да каже тълпата? Нормално е никой да не иска да се замесва. И аз няма да искам да се замесвам.... не виждам какъв е проблемът - хората ли трябва да поемат отговорността на полицията?каквото е станало- станало. Да видим какво ще последва...Punto 1.4T написа:Да ама тълпата си вика "нали не е на мене"
И да попитам ТИ ако беше на опашката би ли направил нещо?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Като за начало почни да четеш преди да пишешele написа:И какво да каже тълпата? Нормално е никой да не иска да се замесва. И аз няма да искам да се замесвам.... не виждам какъв е проблемът - хората ли трябва да поемат отговорността на полицията?каквото е станало- станало. Да видим какво ще последва...Punto 1.4T написа:Да ама тълпата си вика "нали не е на мене"
Коментар
-
аз чета, чета.... много добре знам кой какво е казалPunto 1.4T написа:Като за начало почни да четеш преди да пишешele написа:И какво да каже тълпата? Нормално е никой да не иска да се замесва. И аз няма да искам да се замесвам.... не виждам какъв е проблемът - хората ли трябва да поемат отговорността на полицията?каквото е станало- станало. Да видим какво ще последва...Punto 1.4T написа:Да ама тълпата си вика "нали не е на мене"
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
bubachko
По скоро да. Може да паля от време на време, но не съм и откачен, както всички знаем никога винаги всичко зависи от конкретните обстоятелства. Малко оффтопик: Колко мислиш биха удържали фронта тези 5 бияча, дори и на 3-ма въоръжени със ски, щеки и ски обувки?Punto 1.4T написа:...И да попитам ТИ ако беше на опашката би ли направил нещо?
Ако някой не извади ютия - спукана им е била работата
. Хората не скачат в мелето не само от страх. Някои си имат други причини - да не изтърват спускането (ако ги заържат после), кефат се на сеира, държат ги под чехъл... причини колкото щеш, както казах за мелето нещата никога не са еднозначни.
Коментар
-
По форумите е много лесно да сме смели. Но в действителност почти всеки предпочита да се прави, че мутрите не съществуват, че нищо не се е случило, ни чул, ни видял. Колкото някой в Италия например смее да свидетелства или да се опълчи срещу мафията, същото е и тук, и навсякъде.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар