ЗНачи, в момента Алфата я кара баща ми. Обацда ми се той преди 4-5 дни разтревожен и ми обяснява, че при всяко тръгване компютъра му изпищявал и изписвал Limited superoil.Ха сега де! Шах на пешката. Аз я бях оставил колата да говори на италиански, но реших, че щом е продумала на английски е станала някаква ексцесия
Разпитвам тук и там - нищо. Един от майсторите в сервиз на Алфа се осмели да предположи, че вероятно се опитва да ми напомни за смяна на масло, защото при последната смяна не е бил занулен компютъра. Пращам баща ми по сервизи - не могат да помогнат. Всеки път като тръгне, компютърът пищи.Най-после онзи ден ми се обажда един колега на баща ми, по-окат от него и ми обяснява, че надписът не бил Limited superoil, а Limite superato! На нормален италиански
Надвишен лимит!Проведох разследване и разпит по телефона и установих следното - да вземе моят баща да рови из компа, да набара ограничението на скоростта и да си го нагласи на 6 км/ч
Очевидно, веднага щом тръгне и надвиши тази опасна скорост, компа започва да се тревожи и да писка
Но няколко дни се тревожих де... :D

Коментар