За любителите на неамериканското кино Един много човешки филм :D Направен, ама направен! :P http://www.8-1-2010.com/ПП- не се учудвайте, че оръжието на Злото е ... Мерцедес Братушките не прощават, но и не забравят
Изглежда забавно филмчето, точно за него разправях вчера като се събирахме, още няма хубаво качество по торентите, сега тръгва по нашите кина и сигурно ще качат някоя по-добра камера.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Клипчето е готино. Но за филма не знам - не съм гледал хубав съвременен руски филм. Изобщо руското(съветското) кино съм го признал с филмите за войната. Останалата им продукция не е по мой вкус.А волгата е класика. Този автомобил и днес изглежда стилен.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Бях счептично настроен за тоя филм , но си взех билет, понеже съм изгледал всички останали филми... и..... въобще не съжалявам , филма ми хареса мн... препоръчвам ви го да го гледате
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Хареса ми много филма . Има добър сюжет , особено частта , където каката избира този с другия Мерцедес и парите И все пак има някаква скрита анти-кампания против Мерцедес Гледайте го А ето и любимата ми снимка Еленът изпъчил гърди , а емблемката на мечо наклонена от страх
Аз пук си мисля , че има реклама на мердедес... новата цетка, 2 Г класи , 2 Ес класи.... човек като гледа филма остава с впечатление , че мерцедес е най-караната кола в Русия.
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Аз пук си мисля , че има реклама на мердедес... новата цетка, 2 Г класи , 2 Ес класи.... човек като гледа филма остава с впечатление , че мерцедес е най-караната кола в Русия.
По закъсалите Мерцедеси в снега и леда във Варна - останах с впечатление, че най-закъсващите масови коли във Варна са Мерцедесите... мда... и BMW-та де...
Коментар