Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

няма вече да се /трепем/ незаконно само законно

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    За ножа в къщи.Преди имаше забрана да се носи нож или каквото и да е режещо, с острие по дълго от 10 сантиметра, но вече отпадна.Сега можеш и с катана на гърба да се разхождаш.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

    Коментар


      #17
      Princo написа:
      За кво се еба*ате ся ... Водни пистолети,кухненски ножове ... П.П Ключ по-добре.
      Не се ядосвай за глупости...
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

      Коментар


        #18
        Jivko Georgiev написа:
        Чакам отговор за пиротехниката .... че сигурно като стана на 40 пак ще ми е кеф :D Какво се разбира под пиротехника клас 1 ?Егати за няколко ракети и т.н ще трябва до районното да ходя за разрешително ?!?!?
        Потърси и прочети Закона вместо да чакаш:
        (3) Пиротехническите изделия, предназначени за увеселителни и културни цели, продавани в търговската мрежа, се делят на четири класа:1. клас I - изделията от този клас са предназначени за увеселителни цели в закрити помещения и могат да се продават без оглед на възрасттана клиентите;2. клас II - изделията от този клас са с диаметър до 50 мм, отнасящ се за пиротехнически батерии и ракети, предназначени са за увеселителницели само на открито място и могат да се продават единствено на лица над 18 години;3. класове III и IV - изделията от тези класове са предназначени за културни цели при театрални постановки, филмови и телевизионнипродукции, шоупрограми и др. и могат да се продават само на лица, на които е издадено разрешение за придобиване и имат придобитаправоспособност съгласно Правилника за безопасността на труда при взривните работи (ПБТВР).
        И не знам какво толкова е смущаващото, че неогнестрелното оръжие преминава на регистрационен режим.Не на разрешителен, на РЕГИСТРАЦИОНЕН.Никъде не пише нищо за такси и т. н. Отиваш в РПУ, дажат ти бланка, която попълваш. Най тежката бюрокрация предполагам ще бъде, че ще трябва да приложиш копие от документа за придобиване. То и досега беше така. Който носи газово оръжие, трябва при проверка да има копие от фактурата.Излишни вълнения според мен.А на всички е ясно какви бели могат да станат с газово оръжие, когато се използва неумело.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

        Коментар

        Working...
        X