Korun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как лъжат автоджамбазите
Collapse
X
-
манипулирането на лампата за еърбега, може да се е "наложило" не само след ударако например централата е изгоряла, лампата също светии това за да не притеснява купувача, я свързват или за маслото или за инжекционаKorun написа:@zgabrovskiСъжалявам, че ще ти задам въпрос като тотален лаик но...При мен също еърбег-а угасва заедно с лампата на инжектора, но по таблото, там където се намира десния еърбег не си личи да има следи от отваряне ( излючвам този на волана, щото там е ясно).Та това значи ли че са отваряни?
Коментар
-
Така е, но за маслото не става.sev написа:манипулирането на лампата за еърбега, може да се е "наложило" не само след ударако например централата е изгоряла, лампата също светии това за да не притеснява купувача, я свързват или за маслото или за инжекционаKorun написа:@zgabrovskiСъжалявам, че ще ти задам въпрос като тотален лаик но...При мен също еърбег-а угасва заедно с лампата на инжектора, но по таблото, там където се намира десния еърбег не си личи да има следи от отваряне ( излючвам този на волана, щото там е ясно).Та това значи ли че са отваряни?

Коментар
-
можене съм се замислялно съм го чувал като вариант :Dme_to_u написа:Така е, но за маслото не става.sev написа:манипулирането на лампата за еърбега, може да се е "наложило" не само след ударако например централата е изгоряла, лампата също светии това за да не притеснява купувача, я свързват или за маслото или за инжекционаKorun написа:@zgabrovskiСъжалявам, че ще ти задам въпрос като тотален лаик но...При мен също еърбег-а угасва заедно с лампата на инжектора, но по таблото, там където се намира десния еърбег не си личи да има следи от отваряне ( излючвам този на волана, щото там е ясно).Та това значи ли че са отваряни?
Коментар
-
То може към всяка лампа да се свърже. На мен обаче ми се струва че няма да е рационално да го правят с лампата на маслото, защото като дадеш контакт, ако е свързана към лампата с дюзичката, след проверка тя изгася, съответно ще изгасне и на еърбега. Ако е свързана към тази за налягане на маслото, няма да изгасне, докато не завърти маслената помпа, т.е. докато не се стартира двигателя.sev написа:можене съм се замислялно съм го чувал като вариант :D

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар