Вчера какъв гаф направих все едно се качвам за първи път на автомобил, даже ме е срам и да го споделя, но айде да ви развеселя малко (макар, че на мен хич не ми е весело).Карам си по бул. Прага в посока Петте кьошета и спирам на светофара да чакам зелено да светне, като идеята ми е да продължа в посока по бул. Хр. Ботев. До тука добре, обаче какво ми скимна и незнам защо се обърках дадох десен мигач и се изцепих по бул. Патриарх Евтимий в насрещното
, в първия момент изобщо не зацепвам, че съм влязъл в насрещното и гледам всички коли карат срещу мен
....викам си - "ааа тия гадове, защо карат с/у мен, нямат ли си лента" и почвам да присветвам с фарове, да натискам клаксон и да нервнича по техен адрес. Минаха колите аз си продължавам в същата посока, абе гледам от насрещния светофар нов поток от автомобили пак карат с/у мене, викам - "аа б..х, м...му какво става тука бе"......следва дълга пауза и преработване на данните от ЕКУ-то и чак тогава зацепвам, че карам в насрещното и си викам на ум - "ей сега ми се разказа играта". Бързо се пускат аварийки, обратен по най бързия начин и включване в правилната посока на движение!!!!Предполагам вече всички залягате от смях пред компютрите, но аз изтръпнах, смених два цвята боя по лицето и общо взето се чудех на къде да се завъртя в колата от срам и от тъпотия каква глупава грешка съм направил.До тука добре, но следва един много интересен въпрос: там има камери 100% - какво би ми било наказанието и каква сума ще олекна за акта евентуално??? ако има някой запознат с подобен тъп случай като моя ще съм му благодарен.Не мога да кажа, че ми олекна, че споделих, но по тъпо нещо не бях правил през целия си съзнателен живот.

Коментар