И мир, любов и паритет у форума ще има занапред... амин!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сватосване на ele
Collapse
X
-
УАУele написа:тук не познаpakumba написа:освен това знае френски
а и - на сеник не се монтира 1.2 двигател (по обясними причини). най-малкият е 1.4, но е сравнително рядко срещан, пак по обясними причини. най-масовият е 1.6. говорим за първата генерация автомобили преди фейслифта
:D пп пфу, гледам, че вече я взеха
такива жени рядко се срещат
Поздрави!!!
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Нема те остаим стара мома! Естествено, че ще искаш ама без умалителни, че са ми много противни...ele написа:Малко си го пообъркал в средата ама айде... от мен да мине. Не си падам много поет, затова давам официално разрешение някой да сътвори рима от мое имеSuppish написа:Кака ele булка ще пристане и на мене жена ще стане.Във форума скандали праскаще е трясна аз завчаска! Вече мирна тя ще станеи за... раката ще ме хване! Нема Fiat, нема братКаката ме иска пак!Стига с таз омраза вечнаще те правя течна!Безсмъртен кум си имамеС локум ще черпи тойи всеки пари ще дава без бой.
пък за парите - първо покани хората, не се халосвай.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Нямам и намерение да оставам стара мома, ама както се вижда, знае се, че няма да останаSuppish написа:пък за парите - първо покани хората, не се халосвай.Нема те остаим стара мома! Естествено, че ще искаш ама без умалителни, че са ми много противни...
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Днес не искам да те виждам!!! Нали не било на хубаво да се види булката преди сватбата
MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Снимката я взех от обява за продажба на Брава в сайта cars24 http://cars.bg/u67165 но съм бил достатъчно кьорав да не забележа, че нито перваза, нито чистачките, нито ламарината над фаровете - нищо не е от брава.Извинявам се за недоглеждането.
Коментар
-
карай сега, направи едно добро доло. Събра 2ма душиniko_ymn написа:Снимката я взех от обява за продажба на Брава в сайта cars24 http://cars.bg/u67165 но съм бил достатъчно кьорав да не забележа, че нито перваза, нито чистачките, нито ламарината над фаровете - нищо не е от брава.Извинявам се за недоглеждането.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Младоженецът избягаreter написа:карай сега, направи едно добро доло. Събра 2ма душиniko_ymn написа:Снимката я взех от обява за продажба на Брава в сайта cars24 http://cars.bg/u67165 но съм бил достатъчно кьорав да не забележа, че нито перваза, нито чистачките, нито ламарината над фаровете - нищо не е от брава.Извинявам се за недоглеждането.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар