Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имаме ли колега часовникар или който разбира от моделите им.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.watch-replica.net/
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
      Благодаря ти колега от много врем я издирвах тази страница. :D

Коментар

ами и аз направих едно четене из гоогле /след като написах предното мнение/ на тема реплики и ми показа от 17 до 300лв. точно за тоз Бентлиhttp://www.izberi-kupi.com/CHASOVNIT...black-2/още тогава гледах за тъмен Брайтли ме немаше.Всичките Бентлита са в сив корпус. Видях също че има мн.подобни теми в др.форуми и със снимки в същото качество,даже едната реплика била нова ма не работили средните малки стрелки вътре за седмица и др.Писах му на човека дето му предлагам бартера,че има реплики за 17лв. и искам по-убави снимки,все ще се намери някой с добър фотоапарат,да видим ко развитие ше има.

Коментар

nai7 написа:
          trace написа:
          Няма защо, всъщност темата ми стана интересна, иначе нищо не раз6ирам от часовници.Интересно ми е как така фирмите дават да се правят реплики, лиценз ли продават, що ли, някой знае ли?За о6явата на този от тунинг форума - апарата му е достатъчно качествен за да направи ху6ави снимки.Свалете една снимка и вижте exif-a, апарата е Olympus X-450 / D-535Z / C-370Z, а снимките които прави може да видите тук:http://commons.wikimedia.org/wiki/Ca...C-370ZТака че, да не се прави, ами да снима нови.И не ми стана ясно каква е тая реплика, дето 6ила нова, ама не ра6отела. В сайта по-горе часовницитеси имат гаранция.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
            nai7 написа:
            trace написа:
            Няма защо, всъщност темата ми стана интересна, иначе нищо не раз6ирам от часовници.Интересно ми е как така фирмите дават да се правят реплики, лиценз ли продават, що ли, някой знае ли?За о6явата на този от тунинг форума - апарата му е достатъчно качествен за да направи ху6ави снимки.Свалете една снимка и вижте exif-a, апарата е Olympus X-450 / D-535Z / C-370Z, а снимките които прави може да видите тук:http://commons.wikimedia.org/wiki/Ca...C-370ZТака че, да не се прави, ами да снима нови.И не ми стана ясно каква е тая реплика, дето 6ила нова, ама не ра6отела. В сайта по-горе часовницитеси имат гаранция.
            И на мен не мие ясно много ама не съжалявам че ги дадох тези пари,дори и не бях чувал за тази марка преди 3 г"A.Lange&Sohne"но съм много доволен.Работи перфектно и не се е развалял,а и верижката е от качествена кожа от телееее

Коментар

Vladim написа:
              Malone написа:
              Защото аз съм си купувал Adidas, Nike и Diadora, нови [последните] модели за ... да речем 120 евро, там някъде....
              Тези не правиха ли маратонки?
              Не разбирам въпроса ти?Прочете ли в каква връзка давам примера, който цитираш или искаш просто да си лафим? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Вин Дизел, ти откъде пък направи извода, че този в сайта е като часовника, който ти се предлага? Аз едно общо нещо не видях.
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

Аз лично мисля, че 100лв. са много за този часовник.....

Коментар

[/quote]И не ми стана ясно каква е тая реплика, дето 6ила нова, ама не ра6отела. В сайта по-горе часовницитеси имат гаранция.[/quote]прочетете първите 1-2 мнения и най-интересното последното http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...айстина колегата е прав за фотоапарата на човека,бех дръпнал ма не забелязах цифрите към модела на камерата дето показва.Съвпадат с написаните от trace

Коментар

Malone написа:
                    Не разбирам въпроса ти?Прочете ли в каква връзка давам примера, който цитираш или искаш просто да си лафим? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    Опит за шега, извинете!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

nai7 написа:
                      И на мен не мие ясно много ама не съжалявам че ги дадох тези пари,дори и не бях чувал за тази марка преди 3 г"A.Lange&Sohne"но съм много доволен.Работи перфектно и не се е развалял,а и верижката е от качествена кожа от телееее
                      Ако не се лъжа, това е човека, който пръв дава работа на Мюлер, после Мюлер става главен инженер в продължение на няколко години при него, докато направи заветната негова фирма Трябва да поразпитам, но съм почти сигурен, че за него става въпрос .... А цените на тези часовници, ако съм прав - мааалко по-ниски от тези на Мюлер ... Хайде въпрос с повишена трудност ...Защо никъде не съм видял реплика на Мюлер Някой питаше как така се правят тези реплики ... Повечето фирми /по-сериозните/, правят само механизмите и дизайна, а самият корпус се прави от подизпълнители ... на които далаверата е явна да продават частите отделно ... После се хващат да направят механизъм за съответният корпус и ... айде със здраве Дори и фирмата да разрешава да се правят реплики, ясно е до болка, че и те ще искат далавера ... не само подизпълнителя ... но уви ... в повечето случаи всичко се прави зад гърба на големите ... кое почти съм сигурен, че грам не ги брига
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Модерната дума "реплика"Предпочитам да дам 12 лева за Q&Q , ама да си мисля че си купувам оригинално "ку-ку", а не да дам цифра пари за "реплика" на адидас или на друга марка. Защо не си купите и реплика на телевизор панасоник, или реплика на касетофон сони за колата? А маратонките адиБас? А телефони NOKlA (НОКлА)? Миналата година си купих реплика на носачи, сега вече единия е за боклука. Сега обаче си купих маркови, а не реплика. Кой я измисли тая дума изобщо, сигурно менте звучи много долнопробно, а реплика си е друго , модерно.

Коментар

Vladim написа:
                          Опит за шега, извинете!
                          Прието, ама все пак не спира да ме е яд на местните търговци. които разчитат на снобското в българския ни манталитет."Ще му сложа цена с 300% по висока от реалната за да изглежда по ’марково’.И ние лапаме мухите.За часовниците не знам.Знам само, че имах навремето часовник, Rothmans. Бяха ми го дали с един стек цигари. Може и два да са били, не помня. Промоция някаква.Поне 10 години го носих и не беше мръднал като точност и работа. После го дадох на баща ми и той го носи, докато не му подариха някакъв Seiko 5 за 15 лева.Вътре механизма [електрониката] беше японски [На Rothmans-а].Оттам ми идва на ума, че едва ли е нужно да давам 2-3К лева за нещо, само заради надписа.А иначе Rothmans-a си беше джиджав, правеше впечатление.Успях да излъжа няколко човека, че ми е личен подарък от Деймън Хил.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

ogi28b написа:
                            Модерната дума "реплика"Предпочитам да дам 12 лева за Q&Q , ама да си мисля че си купувам оригинално "ку-ку", а не да дам цифра пари за "реплика" на адидас или на друга марка. Защо не си купите и реплика на телевизор панасоник, или реплика на касетофон сони за колата? А маратонките адиБас? А телефони NOKlA (НОКлА)? Миналата година си купих реплика на носачи, сега вече единия е за боклука. Сега обаче си купих маркови, а не реплика. Кой я измисли тая дума изобщо, сигурно менте звучи много долнопробно, а реплика си е друго , модерно.
                            Тук колега малко си се пообъркал,не си вземам реплика на телевизор панасоник понеже мога да си купя такъв произведен във Китай.А си вземам реплика на такъв часовник понеже немога да си позволя 5000$ за истински.

Коментар

Само не разбирам как часовникар може да се заблуди, че ментето е оригинал? Принципно съм фен на механичните и в момента съм с механичен http://www.mrwatch.com/Kenneth+Cole_...681864054.aspx цената му беше сносна, дизайна - добър, а механиката - за толкова пари толкова
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                                Само не разбирам как часовникар може да се заблуди, че ментето е оригинал? Принципно съм фен на механичните и в момента съм с механичен http://www.mrwatch.com/Kenneth+Cole_...681864054.aspx цената му беше сносна, дизайна - добър, а механиката - за толкова пари толкова
                                по механизма се познава ,на витошка има един часовникар дето като малки му носехме такива ментета и ако се загледа повече и почне да го оглежда преди да каже "манете го тоя боклук " го продавахме за оригинален
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X