Колеги, вчера ми се случи нещо неприятно след победата на Левски над Локо Пд с 4:0
(честита победа на всички левскари между другото). Отключвам си колата с централното, всичко си е в ред, колата здрава, алармата работи, все едно нищо не е било! Но после влизам и гледам вместо радио - кабели
. Всичко това е става почти пред очите ми, защото през цялото време бях на първия етаж на сградата пред която беше Пунтото и периодично го поглеждах(почти през 10 минути). Но какво да му гледам, и без това не си личи по нищо че някой е влизал,само ключалката счупена. Алармата въобще не е пискала, защото 100% щях да я чуя. Тъй че, освен на радиа явно са факири и на алармите.
Сигурно за вас това не е нищо ново. Касетофони се крадат на поразия, дори и във време когато навън е бъкано с полицаи
По-лошото е че един лекар (например майка ми) трябва да работи 2 месеца, за да си купи едно такова радио, а един нрадец го краде за не повече от минута и половина. Вече ми мина ядът за радиото, все пак не е непоправимо. Но има едно много гадно чувство, че си унизен, когато си ограбен. Защото го правят нагло и пред очите ни! И никога не сме застраховани от нищо! Със същия успех можеха да ми тупнат колата посред бял ден в центъра! Може би го приемам твърде лично, просто ми е адски кофти когато се сетя че са ми влизали в колата! Че са били там и са я пипали и то без да срещнат никакви проблеми. ДА МУ ИЗСЪХНАТ РЪЧИЧКИТЕ! ДА ГИ ДАДЕ ТИЯ ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА ДАНО! Тъй че колеги вече нямам Pioneer DEH 3660
(честита победа на всички левскари между другото). Отключвам си колата с централното, всичко си е в ред, колата здрава, алармата работи, все едно нищо не е било! Но после влизам и гледам вместо радио - кабели 

Коментар