Сезонът се задава и ми се ще да обсъдим нещо, а и да се консултирам с по-напредналите от мен. Имам доста въпроси, затова ще карам поред. Отскоро чета по новинарските сайтове, че тази зима може и да не караме ски на Витоша, поради създал се конфликт м/у някои от концесионерите там. Надявам се само се опитват да ни сплашат, защото това багатство на София е незаменимо за отдих и спорт. Някой чувал нещо повече по въпроса. Друго, което ме интересува е ски обурудването. Тъй като отдавна не съм качвал на ски ( сигурно от както влезнах в гимназията, пък сега съм студент 2ра година ) и съм много назад с информацията за цени, такси за писти, лифтове, къде са най-евтините курорти, кои са най-хубавите... Също така миналата година към края на сезона се качих и случайно видях едни момчета, които карах мини ски и от тогава доста се зарибих по тях. Разгледах тук-таме по сайтовете, видях разни модели като биг фут, карвинг, но ми е необходимо малко пояснение какви са разликите, как се определя дължината и широчината при тях, автомати, обувки... До колкото си спомням от предишни зими пред стадион В. Левски имаше нещо като борса за ски обурудване, тази зима дали ще има пак? Знаете ли и други места, на които могат да се намерят ски втора ръка? В най-общи линии това са ми въпросите, а и ако се сетите още нещо допълвайте...

Коментар