Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се сключва каско и какво искат?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се сключва каско и какво искат?

Трябва да правя каско на една кола която не се води на мое име.Задължително ли е собственика по талон да присъства като се прави каското?Може ли някой на кратко да ми обясни какво се прави при сключване на каско и разните му там маркирания и незнам какво още?Смисъл мога ли да отида там и да ми го направят веднага или е с записване. за оглед или нещо подобно?Препоръчайте ми къде да отида, и какви документи трябва да нося. Доколкото знам искат всичките ключове на колата. Има ли някакви хитрости за които трябва да внимавам?Колата има фабрично централно с дистанционно, но май няма пищялка която да пищи като я ритнеш. Ще направят ли проблем за това?Колата е мерцедес C220 CDI за колко ще го застраховат?В момента гражданската на колата е в армеец и предпочитам и каското да е там.Знам че въпросите са ми тъпи и ще ми обяснят там, ама искам предварително да съм наясно та да не ми губят времето застрахователите.Ако може някой запознат с 2-3 реда да ми отговори ще съм много благодарен.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Отиваш в офиса им и питаш,но не би трябвало да има проблем от тяхна страна. Необходими са ти големия талон,талон за ГТП малък талон на автомобила. Щом колата се види по талон на друг човек ти ще искаш да те включат като обичаен водач на МПС-то. Няма причина да не ти застраховат колата. Не знам коя година ти е автомобила и на каква стойност искаш да го застраховаш, но в повечето компании има праг под които не можеш да паднеш в "Интерамерикан" със сигурност е 300 лв. Те имат и добри асистанс покрития.
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Нито трябва предварително записване ,нито трябва да носиш ключовете, само те питат колко имаш.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Пропуснах, че искат и аларма. Задължително се снимат и ключове и дистанционни за аларма,но ако заявиш 1 ключ и 1 дистанционно, няма да те върнат, ще ти вземат парите.Маркировка- 50-80 лв. Щом гражданската ти е там, може да има отстъпка за каското, а ако платиш еднократно- още 5% надолу.

Коментар

dobrujanetza написа:
          Пропуснах, че искат и аларма. Задължително се снимат и ключове и дистанционни за аларма,но ако заявиш 1 ключ и 1 дистанционно, няма да те върнат, ще ти вземат парите.Маркировка- 50-80 лв. Щом гражданската ти е там, може да има отстъпка за каското, а ако платиш еднократно- още 5% надолу.
          Това категорично не е така за всяка застрахователна компания. Мога да дам пример с ДЗИ, където не са ми снимали никога ключовете и не изискват да имаш аларма ако имаш имобилайзер.

Коментар

Аirfan, става въпрос за ’’Армеец’’.

Коментар

dobrujanetza написа:
              При мен нещата се развиха по съвсем друг начин при сключване на каско в Армеец:1. Застраховката я сключих при Pinky2. Маркирането се извърши в център намиращ се м/у Мall of Sofia и пл. Руски паметник от фирма
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

да ама като водач който почти постоянно ще кара колата както е колегата е хубаво да се впише и неговото име за да няма понататъшни проблеми

Коментар

lubomm написа:
                  да ама като водач който почти постоянно ще кара колата както е колегата е хубаво да се впише и неговото име за да няма понататъшни проблеми
                  Като водач, който постоянно кара автомобила не съм вписвал никакви мои данни, завеждал съм щета като парите бяха получени от "собственика".Ти за какви "понататъшни проблеми" пишеш?
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Аз набързо да се включа, ако мога да съм в помощ ... за другото няма да споря, защото е много различно и всеки си знае неговото Тънкостта е да заявиш 1 ключ и 1 дистанционно, ако недай си боже загубиш едното и после ти откраднат колата да не кажат, че е по твоя вина ... ти ако искаш и 8 ключа си имай Имаме една регистрирана такава цетка 2003та година на 22 500 лева премия ... не знам армеец на какъв процент рабтят Дано съм бил полезен ... ай отивам да спя :D
                    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                    X