Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за лаптоп

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами ето я пазарната ниша. Да станеш един представител на Durabook, най-доброто решение за напитите гайди. На един приятел преди време му бяха попаднали едни outdoor Панасоници, най-вероятно крадени, та му помогнах с контакти да ги продаде. Хубави машинки бяха, макар и с не толкова добри характеристики.Та като каза това, че ти приличам на пенкилер, сещам се, че имаше място където добих едни други умения и там имаше компания, които си режеха мезето на един Lenovo. Използваха го И за дъска милите. Същите тези люде ме въвеждаха в тайните на една друга професия.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

jenshen73:Здравей, виждам, че ги раз6ираш нещата, имам ето този лаптоп на снимката (Benq R55EG),лятото (юни месец) глътна чаша 6ира но още си ра6оти 6езпро6лемно, като изключим лепнещи 6уквии нера6отещата 6уква Б. Въпроса ми е мога ли сам да си го ремонтирам или не?Вчера реших да се про6вам и напръсках под 6уквата със WD40 с "хитрата" идея, ако е останала6ира там и е засъхнала и евентуално затова нещо да не прави контакт, да се разкисне Никаква промяна няма о6аче. И ремонт евентуално колко ще струва?п.с. Всъщност който знае нека отговори.п.с. Лаптопа се ползва предимно като настолен и ра6оти непрекъснато, почти 6ез да се изключва,да се надявам, че няма да има про6лем за в 6ъдеще с остатъците от 6ира, както в случая с виното
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Коментар

Working...
        X