style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автомобили от Русия - шокиращи цени?!
Collapse
X
-
Style34, да ти дам един съвет, не се прави така.Намираш и адреса, не е трудно, купуваш един голям букет рози, купуваш най-големия шоколад, който можеш да намериш, плащаш 40-50 лева на някой куриер за "частпром" доставка и я изненадваш ужасно [приятно].Пък тя нека после обяснява, че не яде шоколад.И аз се извинявам за спама.По темата.Ако това е цената в долари, дори и в САЩ, си струва да се купи.20 футов контейнер до тук струва по малко от 2 000 евро.Само новото Camaro ми харесва "на кантар" с Ford Mustang Shelby.Някога ще карам или едната или другата, сигурен съм. Ама моя, не на някого..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Да не ти е орала на нивата, че ще инвестираш така?!?! Ако е чак толкова капризна, даже и с SLR за 40 000рублиMalone написа:Style34, да ти дам един съвет, не се прави така.Намираш и адреса, не е трудно, купуваш един голям букет рози, купуваш най-големия шоколад, който можеш да намериш, плащаш 40-50 лева на някой куриер за "частпром" доставка и я изненадваш ужасно [приятно].Пък тя нека после обяснява, че не яде шоколад.style34 написа:el, все се каня да те похваля за хубавия аватар... Много е артистичен
да се изтипосаш няма да ти върже
По темата:Ако е вярно, че доставката с контейнер от САЩ ти излиза към 2000Евро, то си заслужава кола от там. За руските незнам, но в американските сайтове за продажби на коли има новите мостанги под 20000$ от човек, което пак е доста под цената в България
Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
-
Аааа така ли се правeло :D Ние с нея ще се разберем, а и държа да й дам шоколада лично, няма нужда от посредници... По темата. В САЩ нов Мустанг струва около 24000 долара. Мои познати имаха такива, но не Шелби, и плащаха около 250 долара на месец за лизинг. Там това е масова кола почти, но всички казват, че пластмасите вътре дрънчат яко. Въпреки това мен ме кефи колата.Malone написа:Style34, да ти дам един съвет, не се прави така.Намираш и адреса, не е трудно, купуваш един голям букет рози, купуваш най-големия шоколад, който можеш да намериш, плащаш 40-50 лева на някой куриер за "частпром" доставка и я изненадваш ужасно [приятно].Пък тя нека после обяснява, че не яде шоколад.style34 написа:el, все се каня да те похваля за хубавия аватар... Много е артистичен
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse

и с доставката до България + акциз, ДДС, мито и т.н. му е излезнало по-малко от 70 хил. лева.
Коментар