svilens написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
така е признавам, аз бях вътре малко на пазар !EasternAlien написа:Днес по обедно време, мисля че видях бесното Типо на колегата kosta, на паркинга на Фантастико Люлин
П.П. можеше да се обадиш (ако знаеш как изглеждам)
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Няма ли да си признае колежката ? Или поне приятеля и :Пbachev написа:Колежка с бяла Брава СА 3498 преди малко
Движехме се заедно по околовръстното до Младост
Свирнах поздравихме се и те така
Да си признае
п.п. Малкия стикер долу в дясно на задния прозорец и няколко стикера на Италфеста на страничните
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
8881 ли си колега?BolgAryan написа:Бравото, което влиза вътре е моеsvilens написа:Тука в Биснес парка София има двама колеги, през ден ги засичам. Единия паркира вътре някъде, виждал съм го няколко пъти на бариерата пред 9-та сграда. Другия паркира на улицата пред 8-ма сграда. И докато се наканя да пиша и забравям номерата.
И двете коли са Браво с големия стикер. Единия май не беше със софийска регистрация. А се обадете кои сте 
A Бравото, което спира пред 8ма на улицата е Бравото фантом - всеки го е виждал, но никой не знае чие е
За 2446 (или нещо такова) говориш нали?Иначе във и около БП могат да се видят още колите на deadairplane и lud_vaso Поздрави
Днес мина пред мен сутринта, аз се бях насочил към 9-та сграда и пресичах уличката пред нея.
Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
deadairplane -
Установихме, че сме доста народ в 9та сграда.
Имаше мини-сбирка на форума на терасата на 5-я.
Fiat Bravo '98 1,6 16v - Jovani
www.dolni.org
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар