svetkos_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз съм бил колега, но бързах за работа, че закъснявах и бях съсредоточен в рекордите в разчистените пътища в неделният денbachev написа:Преди малко Великотърновска Брава ВТ 2527 (или2507) или нещо подобно ме размина на спирката на 94 до 30-ти блок (парка на ТУ). Бях спрял на аварийки и въобще не ме отрази. Мина и замина . С големия стикер беше ???
)) Ще ме извиниш, другия път свири докато не отлепя
)
Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Извинен сиDandy написа:Аз съм бил колега, но бързах за работа, че закъснявах и бях съсредоточен в рекордите в разчистените пътища в неделният денbachev написа:Преди малко Великотърновска Брава ВТ 2527 (или2507) или нещо подобно ме размина на спирката на 94 до 30-ти блок (парка на ТУ). Бях спрял на аварийки и въобще не ме отрази. Мина и замина . С големия стикер беше ???
)
Ти като си в Студентски, защо не идваш на срещите на форума там ?
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Ами в първия случай късно разбрах, в другите 2, за които знам бях на работаbachev написа:Извинен сиDandy написа:Аз съм бил колега, но бързах за работа, че закъснявах и бях съсредоточен в рекордите в разчистените пътища в неделният денbachev написа:Преди малко Великотърновска Брава ВТ 2527 (или2507) или нещо подобно ме размина на спирката на 94 до 30-ти блок (парка на ТУ). Бях спрял на аварийки и въобще не ме отрази. Мина и замина . С големия стикер беше ???
)
Ти като си в Студентски, защо не идваш на срещите на форума там ?
Така се случва като работиш и "почивните дни" понякога
Надявам се следващият път да дойда
Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Същият Фиат Типо беше забелязан малко преди това да чака първа кола на свеетофара на цска-то, беше "набибиткан" мощно, после беше забелязан да се изнася по трамвайните релси в посока дружба. Интересно че стикерът на задното стъкло съдържаше надпис FIAT Forum Bulgaria, но не т.нар. "голям стикер", ами някакъв друг вид стикер. Пак беше голям де.fuoco написа:В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-а
Коментар
-
Да, колегата явно е от форума, но едва ли ще види темата.Иначе редовно го засичам из Дружба 3-та частogi28b написа:Същият Фиат Типо беше забелязан малко преди това да чака първа кола на свеетофара на цска-то, беше "набибиткан" мощно, после беше забелязан да се изнася по трамвайните релси в посока дружба. Интересно че стикерът на задното стъкло съдържаше надпис FIAT Forum Bulgaria, но не т.нар. "голям стикер", ами някакъв друг вид стикер. Пак беше голям де.fuoco написа:В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-а
Стикерът май беше като моя - бял дълъг надпис на задното стъкло.
Коментар
-
deadairplane -
Не ! Стикерът 100 % беше с надпис "FIAT Forum Bulgaria" , а не Клуб Фиат.ком! беше някак си на средата на стъклото, прав надпис, нямаше подчертаване.deadairplane написа:Ако стикера е като този можете да сте сигурни, че не чете във форума.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=556427#556427fuoco написа:Да, колегата явно е от форума, но едва ли ще види темата.Иначе редовно го засичам из Дружба 3-та част
Стикерът май беше като моя - бял дълъг надпис на задното стъкло.
Коментар
-
Това ми намирисва на колегата budget3d. Той си правеше стикерите сам и е от Дружба!ogi28b написа:Същият Фиат Типо беше забелязан малко преди това да чака първа кола на свеетофара на цска-то, беше "набибиткан" мощно, после беше забелязан да се изнася по трамвайните релси в посока дружба. Интересно че стикерът на задното стъкло съдържаше надпис FIAT Forum Bulgaria, но не т.нар. "голям стикер", ами някакъв друг вид стикер. Пак беше голям де.fuoco написа:В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-а
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
А така ... на 2 мин от нас си и не си ме видял ... пък и т’ва пунто ... защо аз не съм го видял ... Тука ми намирисва нещо ... има нещо гнилоKuku написа:Аз пък днес видях в бизнес център "Сердика" сребристо "Пунто" 8586 или нещо такова, оборудвано с всички видове стикери
После пък колегата/колежката е видяла мен, ама си трае :P
Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар