Веднага да си признават кои бяха младежите, които засякохме днес на магистрала Тракия, посока София, в 13.50ч.Червено браво с рег. номер PB 6171 BC с малкия стикер в долния ляв ъгъл на задното стъкло.Чекаме самопризнания!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Бе то и аз първо се пулих да запомня номера, а после като ви подминахме, се сетих да махам. Ама мъжът ми има егати набитото око за стикери на форума, той ви засече. После с плавно и добре заучено движение на ръката ми подаде химикал (да запиша номера), записах го на дланта си и до вечерта се беше изтрил! Добре, че помня като слон!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Бе то и аз първо се пулих да запомня номера, а после като ви подминахме, се сетих да махам. Ама мъжът ми има егати набитото око за стикери на форума, той ви засече. После с плавно и добре заучено движение на ръката ми подаде химикал (да запиша номера), записах го на дланта си и до вечерта се беше изтрил! Добре, че помня като слон!
...ти направо си се беше залепила на прозореца отзад, и ние в първия момент си казахме - лелеле, още ги държи явно от празниците...))
Коментар