Вчера в Овча Купел 17.15/ч. на Монтевидео синьо пунто МК1 6699 с големия и малкия стикер на задното стъкло
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Въобще не съм те отразил, сигурно съм слушал музика силноogi28b написа:Любо, разпознай се (снимка)
Никво внимание - освирках те, изпреварвах те, светках ти... нищо.... Минути по-късно, около 08:50 на Искърско шосе се разминах с колегата с пловдивска Мареа 2607, ама докато усетя че е той - вече му гледах стикера в огледалото...
Коментар
-
усетих се аз ама късноdonnna написа:преди малко на Трапезица колекага kiselo...мноу лъскаво туй Стило
от Шела го забелязах как блести
п.п. аз бях ония със сивото Самолетче

първо се зачудих тоя какво ми маха с пръст сигурно съм го засякъл нещо
хехех още по-лъскаво ще стане скоро като му ударя една паста и му сложа 18" лятна жанта
Аз пък видях едно браво срещу мобо пред блоковете А 3103...или нещо такова беше си паркирано там
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Аз съм бил,а малко преди да мина по дондуков,на мадрид свирнах на Калин (kik73bg) ,а теб как съм те пропуснал незнам :DA на 8-ми март,малко преди бул.България се поздравихме с колега със сиво пунто2-ка на един светофар. :DДаниел Спасов написа:Около 16:00 на Дондуков беше забелязан колега с тъмно червено Браво с големия стикери номер СА6946.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
днес към 13.30 ч. се разминахме с la squadra azzurra с алфата на светофара на МБАЛ - аз към Трапезица, той от Трапезица... ама докато го видя, докато си кажа - тоя номер ми говори нещо, докато се наканя да сфирна и бях вече на Шел-а
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар