GbGz написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смешно, трагично, опасно или убийствено...
Collapse
X
-
Абе човек ще си карам с колкото искам и ще се блъскам кАдето си искам ... то на глава с вас неможе да се излезе явно, секи плюе .. секи си гледа неговата гледна точка , не вижда нещатата от друга гледна точка и затова се спори туконзи пич за които е спора в момента явно е млад човек и му се кара и аз съм млад и на мен ми се кара , карам си и с 20 и с 120 и не ма интересуват вашите мнения.Преценил съм че мога да дам газ в дадена ситуация и давам.. ЗАЩО ли ? >> Щото теи ми е кеф .Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
GbGz написа:Абе човек ще си карам с колкото искам и ще се блъскам кАдето си искам ... то на глава с вас неможе да се излезе явно, секи плюе .. секи си гледа неговата гледна точка , не вижда нещатата от друга гледна точка и затова се спори туконзи пич за които е спора в момента явно е млад човек и му се кара и аз съм млад и на мен ми се кара , карам си и с 20 и с 120 и не ма интересуват вашите мнения.Преценил съм че мога да дам газ в дадена ситуация и давам.. ЗАЩО ли ? >> Щото теи ми е кеф .Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
GbGz написа:Абе човек ще си карам с колкото искам и ще се блъскам кАдето си искам ... то на глава с вас неможе да се излезе явно, секи плюе .. секи си гледа неговата гледна точка , не вижда нещатата от друга гледна точка и затова се спори туконзи пич за които е спора в момента явно е млад човек и му се кара и аз съм млад и на мен ми се кара , карам си и с 20 и с 120 и не ма интересуват вашите мнения.Преценил съм че мога да дам газ в дадена ситуация и давам.. ЗАЩО ли ? >> Щото теи ми е кеф .Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:GbGz написа:Абе човек ще си карам с колкото искам и ще се блъскам кАдето си искам ... то на глава с вас неможе да се излезе явно, секи плюе .. секи си гледа неговата гледна точка , не вижда нещатата от друга гледна точка и затова се спори туконзи пич за които е спора в момента явно е млад човек и му се кара и аз съм млад и на мен ми се кара , карам си и с 20 и с 120 и не ма интересуват вашите мнения.Преценил съм че мога да дам газ в дадена ситуация и давам.. ЗАЩО ли ? >> Щото теи ми е кеф .Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Колеги вие в 1-2 през нощта като видите няква права отсечка кво с 50 ли ще си карате.А защо не 80-100 при положение че няма никаква кола или човек.Спорите, че трябва да се кара с 50 в града, ама съм СИГУРЕН, че всеки е карал-кара-и ще кара с повече.В нашия град няма такова движение като в София, Пловдив и другите големи градове.Тука след 8 часа немойш видя 1 човек по центъра...Има си разни отсечки, където може да се развие голяма скорост без опасност(под голяма разбирам 90-100)Има 1 отсечка дето 5 тира ще се разминат и дай пери с 45 :D Приятеля ми не е казал че хвърчи със 100 км по цял ден, просто на места е карал по-бързо...Вие веднага с нападките за произшествия, "ама какво ще стане ако някой изскочи някой с колело", ама туй, ама онуй, ама ти си млад и глупав...и тей PEACEДо колегите дето все укоряват за правописни грешки : Ами то понякога се случва в бързината да сгрешиш някоя буква. "И" означава "Й" :D "теи" означава "тей-така".Тука вместо "нали така" викаме "нал тей" ,както вие вместо "мляко" викате "млЕко".Заяждайте се за сериозни работи, не за тези глупости
ЛЕка вечер!
Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
GbGzTeaM написа:...До колегите дето все укоряват за правописни грешки : Ами то понякога се случва в бързината да сгрешиш някоя буква. "И" означава "Й" :D "теи" означава "тей-така".Тука вместо "нали така" викаме "нал тей" ,както вие вместо "мляко" викате "млЕко".Заяждайте се за сериозни работи, не за тези глупостиЛЕка вечер!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Съжалявам че пуснах тази тема,ще се избиете.Видях коментара на един член в БМВ форума и реших да го пусна с цел да се види до каква степен не сме наред,нямаме връзка с главния мозък и как един софийски млад шофьор разсъждава.Това не е добре колеги,тъй като един ден,случайно или не,на пътя може да се озовете вие самите,помислете как бихте реагирали ако някои с тази логика,управляващ мощна кола ви налети.Дано на никои да не се случва,но въпреки всичко,недейте си мислете,че като имате 1 на ум,карате уж по правилата,било със 100-120 или 200-220 може да не се случи на вас.Просто карайте така че вашата житейска съдба не се окаже нечия гробница,това исках да кажа с пускането на тази тема.Не се карайте,винаги ще има такива дето могат да карат,такива дето не могат,бързи,бавни,жени,мъже и т.н.Ако щете даже и деца,откраднали колата на баща си и седнали зад волана.Но именно тук трябва да се замислим...защо?!?!Защо ли колеги,това вече незнам,просто е факт.Пазете се на пътя!Бързай бавно,за да стигнеш на време,или ако не на време,то поне да стигнеш!!!
Fiat Brava 1.4 12V
Fiat Punto 1.2i
Коментар
-
Vladim написа:GbGzTeaM написа:...До колегите дето все укоряват за правописни грешки : Ами то понякога се случва в бързината да сгрешиш някоя буква. "И" означава "Й" :D "теи" означава "тей-така".Тука вместо "нали така" викаме "нал тей" ,както вие вместо "мляко" викате "млЕко".Заяждайте се за сериозни работи, не за тези глупостиЛЕка вечер!
Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Оф колега, много взе да ги измисляш и ти...То във всяка ситуация винаги има "ако" ... ако някой "пияндурник" тръгне да пресича ще намаля, аз като карам гледам, не си чеша мЪ..ете.И пак ти подчертавам : не става въпрос за постоянно каране със 100 в града, ами на определени места в преценен моментFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim, сложи си ръка на сърцето и кажи с повече от 50 караш ли в София? Освен по Цариградско? За булеварди като Вапцаров, Яворов, Симеоновско 70 км/ч е абсолютно приемлива скорост. А това, че някой пиян може да ти изскочи - еми ти и с 40 да караш, ако ти скочи на 2 метра пред колата пак няма да спреш.Колега fuoco,Съветвам те да отидеш на психоаналитик. Това изключително желание да видиш някои от нас, включително мен, размазани в камиони ме притеснява. Take care.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Колега fuoco,Съветвам те да отидеш на психоаналитик. Това изключително желание да видиш някои от нас, включително мен, размазани в камиони ме притеснява. Take care.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
brava_fan написа:Съжалявам че пуснах тази тема,ще се избиете.Видях коментара на един член в БМВ форума и реших да го пусна с цел да се види до каква степен не сме наред,нямаме връзка с главния мозък и как един софийски млад шофьор разсъждава.Това не е добре колеги,тъй като един ден,случайно или не,на пътя може да се озовете вие самите,помислете как бихте реагирали ако някои с тази логика,управляващ мощна кола ви налети.Дано на никои да не се случва,но въпреки всичко,недейте си мислете,че като имате 1 на ум,карате уж по правилата,било със 100-120 или 200-220 може да не се случи на вас.Просто карайте така че вашата житейска съдба не се окаже нечия гробница,това исках да кажа с пускането на тази тема.Не се карайте,винаги ще има такива дето могат да карат,такива дето не могат,бързи,бавни,жени,мъже и т.н.Ако щете даже и деца,откраднали колата на баща си и седнали зад волана.Но именно тук трябва да се замислим...защо?!?!Защо ли колеги,това вече незнам,просто е факт.Пазете се на пътя!FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
style34 написа:Vladim, сложи си ръка на сърцето и кажи с повече от 50 караш ли в София? Освен по Цариградско? За булеварди като Вапцаров, Яворов, Симеоновско 70 км/ч е абсолютно приемлива скорост. А това, че някой пиян може да ти изскочи - еми ти и с 40 да караш, ако ти скочи на 2 метра пред колата пак няма да спреш.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар