Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смешно, трагично, опасно или убийствено...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GbGz написа:
    Искам да кажа че секи си прави преценка кога може да ускори ! Имам чувстовото че разговарям с бавноразвиващи хора..И да МЛАД съм и ми се кара... ИСКАМ да давам ГАЗ колкото може ... до като не фръкнат буталата няма да се спра.Като тръгна от сфетофара на ОМВ то секи да се пази щото земам изсилка за летене ... !Лек ден на всички.
    Даам... а после, защо всеки ден има по няколко загинали на пътя!!??!? Уви акъл с фуния не се налива! А "секи" се пише с буквичката В отпред. Язък, че си млад и излезнал скоро от училище..
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Абе човек ще си карам с колкото искам и ще се блъскам кАдето си искам ... то на глава с вас неможе да се излезе явно, секи плюе .. секи си гледа неговата гледна точка , не вижда нещатата от друга гледна точка и затова се спори туконзи пич за които е спора в момента явно е млад човек и му се кара и аз съм млад и на мен ми се кара , карам си и с 20 и с 120 и не ма интересуват вашите мнения.Преценил съм че мога да дам газ в дадена ситуация и давам.. ЗАЩО ли ? >> Щото теи ми е кеф .
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
        Абе човек ще си карам с колкото искам и ще се блъскам кАдето си искам ... то на глава с вас неможе да се излезе явно, секи плюе .. секи си гледа неговата гледна точка , не вижда нещатата от друга гледна точка и затова се спори туконзи пич за които е спора в момента явно е млад човек и му се кара и аз съм млад и на мен ми се кара , карам си и с 20 и с 120 и не ма интересуват вашите мнения.Преценил съм че мога да дам газ в дадена ситуация и давам.. ЗАЩО ли ? >> Щото теи ми е кеф .
        и в който си искаш. Аман от такива състезатели по пътя - всеки може да натиска, ама не му стига акъла да се замисли какво ще стане, ако случайно някой изскочи на платното. Явно на хора като теб акълът им идва след като утрепят някой. Като искаш да натискаш - плати си и натискай на някоя писта. А твоето мнение го сподели с някой, който е изгубил близък, защото в България масово умират хора заради подобни "натискачи" на пътя.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

GbGz написа:
          Първо не съм ти "абе човек" и второ явно ще ти се влее разум в главата, когато си я разбиеш някъде, или станеш свидетел на катастрофа и видиш разчленени тела, и черва по пътя. Тогава може и да ти светне нещо в главата! И наистина внимавай, защото някой ако теб се нацели поради малоумост в мен и оцелея... дупе да му е яко! :D Като не те интересуват мненията ни не го чети, лесно е! А, ако искаш да се състезаваш стани състезател. Пътят не е писта!Каква е тази дума "теи" между другото?

Коментар

Vladim написа:
            GbGz написа:
            Първо не съм ти "абе човек" и второ явно ще ти се влее разум в главата, когато си я разбиеш някъде, или станеш свидетел на катастрофа и видиш разчленени тела, и черва по пътя. Тогава може и да ти светне нещо в главата! И наистина внимавай, защото някой ако теб се нацели поради малоумост в мен и оцелея... дупе да му е яко! :D Като не те интересуват мненията ни не го чети, лесно е! А, ако искаш да се състезаваш стани състезател. Пътят не е писта!Каква е тази дума "теи" между другото?
            Добре колега.Имал съм и леки произшествия в драки съм влизал заради "състезател" видях как 1 мотор се разби в 1 стълб за улично осветление заради професионален шофиор на бус /черва и мозъци имаше/ шофиора на буса като слезе от него и като видя какво е направил директно се срина на земята и не стана повече... Остави ти какво пиша много ясно че не карам теи както пиша...Но просто на глава с вас неможе да се излезе. Има моменти в които искам да дам газ и го давам секи е имал и все още има такива моменти. И пак казвам че преди да настъпя, винаги имам 1 на ум.. разбираите го както и искате.Не казвам че трябва да се кара бързо но не казвам и че трябва да се кара бавно. Аз спазвам правилата за джвижение по пътищата но понякога и ги нарушавам .Лек ден .
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Колеги вие в 1-2 през нощта като видите няква права отсечка кво с 50 ли ще си карате.А защо не 80-100 при положение че няма никаква кола или човек.Спорите, че трябва да се кара с 50 в града, ама съм СИГУРЕН, че всеки е карал-кара-и ще кара с повече.В нашия град няма такова движение като в София, Пловдив и другите големи градове.Тука след 8 часа немойш видя 1 човек по центъра...Има си разни отсечки, където може да се развие голяма скорост без опасност(под голяма разбирам 90-100)Има 1 отсечка дето 5 тира ще се разминат и дай пери с 45 :D Приятеля ми не е казал че хвърчи със 100 км по цял ден, просто на места е карал по-бързо...Вие веднага с нападките за произшествия, "ама какво ще стане ако някой изскочи някой с колело", ама туй, ама онуй, ама ти си млад и глупав...и тей PEACE До колегите дето все укоряват за правописни грешки : Ами то понякога се случва в бързината да сгрешиш някоя буква. "И" означава "Й" :D "теи" означава "тей-така".Тука вместо "нали така" викаме "нал тей" ,както вие вместо "мляко" викате "млЕко".Заяждайте се за сериозни работи, не за тези глупости ЛЕка вечер!
              Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

GbGzTeaM написа:
                ...До колегите дето все укоряват за правописни грешки : Ами то понякога се случва в бързината да сгрешиш някоя буква. "И" означава "Й" :D "теи" означава "тей-така".Тука вместо "нали така" викаме "нал тей" ,както вие вместо "мляко" викате "млЕко".Заяждайте се за сериозни работи, не за тези глупости ЛЕка вечер!
                Виж сега... за себе си мога да кажа, че често допускам технически грешки. Но има разлика между технически и граматически грешки! Всеки средно интелигентен човек може да ги различи. А "тей", или "млеко"... няма да ме видиш да употребявам тук, нито по софийските улици :D Но, както и да е, да не отнасяме темата в друга посока. Познаването на родният език за някои е приоритет за други не.Относно карането не с 50, а със сто... не си прав! Ама хич! Интересно, какво би направил, ако някой пияндурко реши да пресича улицата в 1 през нощта и ти му налетиш със 100!?!?

Коментар

Съжалявам че пуснах тази тема,ще се избиете.Видях коментара на един член в БМВ форума и реших да го пусна с цел да се види до каква степен не сме наред,нямаме връзка с главния мозък и как един софийски млад шофьор разсъждава.Това не е добре колеги,тъй като един ден,случайно или не,на пътя може да се озовете вие самите,помислете как бихте реагирали ако някои с тази логика,управляващ мощна кола ви налети.Дано на никои да не се случва,но въпреки всичко,недейте си мислете,че като имате 1 на ум,карате уж по правилата,било със 100-120 или 200-220 може да не се случи на вас.Просто карайте така че вашата житейска съдба не се окаже нечия гробница,това исках да кажа с пускането на тази тема.Не се карайте,винаги ще има такива дето могат да карат,такива дето не могат,бързи,бавни,жени,мъже и т.н.Ако щете даже и деца,откраднали колата на баща си и седнали зад волана.Но именно тук трябва да се замислим...защо?!?!Защо ли колеги,това вече незнам,просто е факт.Пазете се на пътя!
                  Бързай бавно,за да стигнеш на време,или ако не на време,то поне да стигнеш!!!
                  Fiat Brava 1.4 12V
                  Fiat Punto 1.2i

Коментар

Vladim написа:
                    GbGzTeaM написа:
                    ...До колегите дето все укоряват за правописни грешки : Ами то понякога се случва в бързината да сгрешиш някоя буква. "И" означава "Й" :D "теи" означава "тей-така".Тука вместо "нали така" викаме "нал тей" ,както вие вместо "мляко" викате "млЕко".Заяждайте се за сериозни работи, не за тези глупости ЛЕка вечер!
                    Виж сега... за себе си мога да кажа, че често допускам технически грешки. Но има разлика между технически и граматически грешки! Всеки средно интелигентен човек може да ги различи. А "тей", или "млеко"... няма да ме видиш да употребявам тук, нито по софийските улици :D Но, както и да е, да не отнасяме темата в друга посока. Познаването на родният език за някои е приоритет за други не.Относно карането не с 50, а със сто... не си прав! Ама хич! Интересно, какво би направил, ако някой пияндурко реши да пресича улицата в 1 през нощта и ти му налетиш със 100!?!?
                    Оф колега, много взе да ги измисляш и ти...То във всяка ситуация винаги има "ако" ... ако някой "пияндурник" тръгне да пресича ще намаля, аз като карам гледам, не си чеша мЪ..ете.И пак ти подчертавам : не става въпрос за постоянно каране със 100 в града, ами на определени места в преценен момент
                    Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

GbGzTeaM написа:
                      Оф колега, много взе да ги измисляш и ти...То във всяка ситуация винаги има "ако" ... ако някой "пияндурник" тръгне да пресича ще намаля, аз като карам гледам, не си чеша мЪ..ете.И пак ти подчертавам : не става въпрос за постоянно каране със 100 в града, ами на определени места в преценен момент
                      Измислям ли си? Че всеки ден има между трима и шестима загинали на пътя? И, какви са причините? Пияни, или самонадеяни шофьори! Интересно, как ще реагираш, ако караш със 100 и от храстите на сто метра пред теб се изхлузи пияндурко на пътя. И още по-интересно е, как ще спреш... Както и да е, Господ да ни пази!

Коментар

Vladim, сложи си ръка на сърцето и кажи с повече от 50 караш ли в София? Освен по Цариградско? За булеварди като Вапцаров, Яворов, Симеоновско 70 км/ч е абсолютно приемлива скорост. А това, че някой пиян може да ти изскочи - еми ти и с 40 да караш, ако ти скочи на 2 метра пред колата пак няма да спреш.Колега fuoco,Съветвам те да отидеш на психоаналитик. Това изключително желание да видиш някои от нас, включително мен, размазани в камиони ме притеснява. Take care.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                          Колега fuoco,Съветвам те да отидеш на психоаналитик. Това изключително желание да видиш някои от нас, включително мен, размазани в камиони ме притеснява. Take care.
                          Мисля, че колегата не е имал точно това в предвид!А и в поста му има доста истина. И на мен са ми се лепвали, така че не им виждам фаровете. Пробвал съм различни варианти. Настъпвам леко да се отдалеча - няма резултат. Намалям, че да се усети - не. Пускам му аварийни, махам с ръка - еми не и не. Накрая на удобно място го пускам да си троши главата. Лошото е че отива да притеснява следващия културно пътуващ.
                          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

brava_fan написа:
                            Съжалявам че пуснах тази тема,ще се избиете.Видях коментара на един член в БМВ форума и реших да го пусна с цел да се види до каква степен не сме наред,нямаме връзка с главния мозък и как един софийски млад шофьор разсъждава.Това не е добре колеги,тъй като един ден,случайно или не,на пътя може да се озовете вие самите,помислете как бихте реагирали ако някои с тази логика,управляващ мощна кола ви налети.Дано на никои да не се случва,но въпреки всичко,недейте си мислете,че като имате 1 на ум,карате уж по правилата,било със 100-120 или 200-220 може да не се случи на вас.Просто карайте така че вашата житейска съдба не се окаже нечия гробница,това исках да кажа с пускането на тази тема.Не се карайте,винаги ще има такива дето могат да карат,такива дето не могат,бързи,бавни,жени,мъже и т.н.Ако щете даже и деца,откраднали колата на баща си и седнали зад волана.Но именно тук трябва да се замислим...защо?!?!Защо ли колеги,това вече незнам,просто е факт.Пазете се на пътя!
                            Не съжалявай!!! Просто доказваш, че не само там не са наред т.е. докъде сме я докарали всички... Като карах курсовете (шофьорските) инструктура ми казваше: "Най-трудно е да се научиш да караш бавно, всеки може да натиска газта" - тогава не му обърнах кой знае какво внимание. В последствие разбрах какво е имал предвид, още по-малко че чух същата сентенция от хора който определено могат да шофират и го правят. (единия е тираджия а другия кара автобус, международен).С ръка на сърцето, и аз не съм образцов водач, правя нарушения, но винаги се старая да мисля докато карам!!! А иначе...ДА НИ ПАЗИ ГОСПОД ОТ ИНЦИДЕНТИ!!!
                            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Да, не е лесно да караш по-бавно(по правилата). От всички страни те натискат, свиркат ти и т.н.
                              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

style34 написа:
                                Vladim, сложи си ръка на сърцето и кажи с повече от 50 караш ли в София? Освен по Цариградско? За булеварди като Вапцаров, Яворов, Симеоновско 70 км/ч е абсолютно приемлива скорост. А това, че някой пиян може да ти изскочи - еми ти и с 40 да караш, ако ти скочи на 2 метра пред колата пак няма да спреш.
                                Не отричам, че карам по големи булеварди със скорост над разрешената. Но, ако си забелязал на много то тях има табели 70-80км/ч. Да, случва ми се да нарушавам максимално разрешената скорост с десет до петнайсет километра отгоре. Но извинявай... в града не карам със сто! Има разлика все пак. Както отбелязаха и колегите понякога трафикът те кара да преминаваш ограничението. Имам книжка от 16 години и не съм слизал от кола! Сигурно над 90% от шофирането ми всяка година е в града така, че мога да преценя, къде да надвиша ЛЕКО максимално разрешената скорост. А примера, който даваш е неуместен. Явно не си запознат с времето за реакция и различният спирачен път при 50 и 100км/ч.

Коментар

Working...
                                X