Ако говорим за вреди и смъртности - всички сме потенциални пътници към отвъдното в момента в който влезем в автомобилите си или пресичаме на пешеходна пътека, или пък чакайки на спирката, или пък возейки се в автобус и т.н. Да кажа, че пушача ( не съм пушач ) вреди повече на моето здраве отколкото някой радващ се на конете ( киловатите )си автомобилист - ще бъде смешно и пресилено. Истината е, че Държавата ни ще прави пари от хора със зависим порок...А какво да кажем за акциза на горивата? Аз ще кажа, че това е добре, защото ще се предпазим от излишна смъртност по пътищата, надявайки се все по-малко хора да управляват МПС -та...Всичко е дрънканици. Преди някой да помисли за нашето здраве обаче ще ни изпразни джобовете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На печелившите честито !
Collapse
X
-
Пушиш - имаш проблем. Имаш кола - имаш проблем. И двете "удоволствия" могат да бъдат сведени до безпроблемие. Както винаги съм казвал - българите не сме дорасли да имаме каквато и да е собственост, камо ли и да сме отговорни за нещо. Бъглария трябва да стане полицейска държава и за всяко нарушение глобите да са жестоки. На неплащащите в срок - каторга докато се издължат. След 10 години подобна диктатура - България ще е РАЙ на Балканите и американците ще искат да емигрират тук. Докато обаче в България съществуват индивиди като Киро - никой нищо да не им казва, но да искат ТЕ да казват - до тогава ще сме кенефа на Юръп.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Пушиш - имаш проблем. Имаш кола - имаш проблем. И двете "удоволствия" могат да бъдат сведени до безпроблемие. Както винаги съм казвал - българите не сме дорасли да имаме каквато и да е собственост, камо ли и да сме отговорни за нещо. Бъглария трябва да стане полицейска държава и за всяко нарушение глобите да са жестоки. На неплащащите в срок - каторга докато се издължат. След 10 години подобна диктатура - България ще е РАЙ на Балканите и американците ще искат да емигрират тук. Докато обаче в България съществуват индивиди като Киро - никой нищо да не им казва, но да искат ТЕ да казват - до тогава ще сме кенефа на Юръп.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
jenshen73 написа:Пушиш - имаш проблем. Имаш кола - имаш проблем. И двете "удоволствия" могат да бъдат сведени до безпроблемие. Както винаги съм казвал - българите не сме дорасли да имаме каквато и да е собственост, камо ли и да сме отговорни за нещо. Бъглария трябва да стане полицейска държава и за всяко нарушение глобите да са жестоки. На неплащащите в срок - каторга докато се издължат. След 10 години подобна диктатура - България ще е РАЙ на Балканите и американците ще искат да емигрират тук. Докато обаче в България съществуват индивиди като Киро - никой нищо да не им казва, но да искат ТЕ да казват - до тогава ще сме кенефа на Юръп.
Коментар
-
Един интересен поглед за забраните, свързани с тютюнопушенето, за ЕС, глобалното затопляне, пандемиите: Забраната за пушене е дело на нагли утописти...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Напълно съм с kiro_of_the_day в случая. Животът си е мой - ще си правя каквото си искам с него като се стремя да не преча на другите."Европейските ценности" ме отвращават, защото се свеждат до милия принцип "слушкай и папкай" - хем ти си доволен, хем мама и тате са доволни. (ако някой ме е разбрал буквално, негов проблем)Пуша контрабандни цигари, защото предпочитам да пълня нечия гуша, отколкото да се поддавам на изнудването на милата държавица... Лошото е, че с всяко вдигане на акцизите и контрабандните цигари поскъпват, щото хората имат повече мегдан за печалба. Все пак това е рационално икономическо поведение
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Глупостите ти не се нуждаят от коментар - мислещите с главите си, а не с телевизорите си хора ще отсеят плявата от зърното и ще останат незаситени.Само ще си позволя да цитирам Нещо за индивиди като теб:The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:kiro_of_the_day написа:Глупостите ти не се нуждаят от коментар - мислещите с главите си, а не с телевизорите си хора ще отсеят плявата от зърното и ще останат незаситени.Само ще си позволя да цитирам Нещо за индивиди като теб:VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Имаше една тема преди повече от три месеца и мисля, че главните герои в нея бяхме доло-горе същите съфорумници. Тогава някои разбраха моята позиция, като на човек незачитащ нищо в БГ...Не е така. Обичам реда и дисциплината. Мразя малоумието, абсурдите и оторизираните от Държавичката ни крадци с методи за ограбване на бедния редови българин. Нима никой не го е изпитал на гърба си. Нас никой и никога не ни е уважавал като данъкоплатци. Ние сме стадо дойни крави с изсушени вимета. Пипат ни и по най - светите места. На пушача, който се и лишава от други благинки - ще му акцизират до небесата цигарите, на пияча ще му правят напитките със спирт и есенции и ще му слагат акциз, какъвто и в страната на Уискито няма, на любителя шофьор ще му сипват гориво с нещо наподобяващо и ще му взимат солена горница за Държавата, а Държавата къде е, когато на някой му трябва нещо от нея. Няма я, защото тя не е отговорна и никога не е била отговорна за поданиците си. Ние сме вечните длъжници и се държим, като такива. Аз поне се съпротивлявам...и толкоз. В казана сме всички, но малко сме тези, които не увират.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Стига с тоя национален нихилизъм бе хора - осъзнайте се!Така е - в ЕС има правила и ние като част от него трябва да ги спазваме. Нормално е някои да са против това, да са против и ЕС.P.S. За това, че сме "най-умни" не исках да кажа, че ти си го казал. Просто десетки хора, които само са чували за САЩ твърдят колко били тъпи американците. Действително ти можеш да направиш десетки ремонти по колата си (примерно) сам, а той не, но това е защото както казах всеки си знае мястото - има си майстори, които си разбират от работата, а на теб не ти е проблем да им платиш.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
gantcho написа:Напълно съм с kiro_of_the_day в случая. Животът си е мой - ще си правя каквото си искам с него като се стремя да не преча на другите.В това се състои проблемът - ако си пушехте отделно, без да карате другите да ви дишат отровите, никой нямаше да го е грижа. Омръзна ми да обядвам и до мен някой да си пуши, и на всичко отгоре да си духа дима в мен! Аз ли трябва да си търся друга маса с храната, или той трябва да излезе навънка?
Коментар
-
style34 написа:kiro_of_the_day написа:Стига с тоя национален нихилизъм бе хора - осъзнайте се!Така е - в ЕС има правила и ние като част от него трябва да ги спазваме. Нормално е някои да са против това, да са против и ЕС.P.S. За това, че сме "най-умни" не исках да кажа, че ти си го казал. Просто десетки хора, които само са чували за САЩ твърдят колко били тъпи американците. Действително ти можеш да направиш десетки ремонти по колата си (примерно) сам, а той не, но това е защото както казах всеки си знае мястото - има си майстори, които си разбират от работата, а на теб не ти е проблем да им платиш.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар