Хаиде колегата ви пробва за перфоратор аз да ви натисна за трион. Значи въпросите към знаещите са няколко: 1, Марка? сега в метро има някви MTD уж полски ама не ми мязат на поски 164 лева са. Като цена супер ама после!?! друга марка е Бош скъпи са около 300 лева но не чета кои знае кви отзиви за тях. и маи наи-вече съм се спрял на Макита пак 300 лв. 2, колко да е дълга шината ? вариантите са 30 -35 или 40 см, накои да ме светне каква е фаидата да е по къса или по дълга, питам щото едната Макита е на промоция с втора верига и втора шина подарък ама е 30 санта, тва няма ли да ми е късо за нещо си, аз си мислех че колкото повече толкова повече и гледах да е 40 см.Хаиде чакам да споделите мнение, имаите предвид че няма да режа кои знае колко често и колко много през годината
ще се ползва в чисто любителската сфера, да нарежа малко дърва за камината да бутна некое изсъхнало дърво на вилата (живи дървета няма да режа обещавам!!!!!!!! ) Да орежа някои клон дето ми влиза в терасата а общината не хае, да нарежа хляб когато е станал на тикла
те такива ми ти работи.
Бюджет макс 300 кинта.

Коментар