Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вярвате ли на ТОТО-то

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #61
    snake написа:
    Някой наясно ли е кой е актуалният сайт на българския спортен тотализатор - http://toto.bg или https://toto.bg ? Предполагам, всъщност сигурен съм, че и двата, но защо визията при проверка на фиш е толкова различна ? Скоро попаднах на https сайта и досега не съм проверявал фиш по номера на квитанцията, а само по стария и доста неудобен начин на http://toto.bg.А предупреждението при проверка по номер на квитанцията в https версията е адски несериозно: B - Често се бърка визуално с цифра 8 - (осем); D - често се бърка визуално с цифра 0 - (нула);Вместо предупреждения, да сложат други символи, които не могат да се сбъркат, ама защо да е просто, като може да е сложно?! Да го направят с QR код, ако искат да са в крак с времето!
    И трябва да е различно едното е началната страница, а другото е "Играй онлайн".
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

    Коментар


      #62
      Струва ми се, че няма логика да е така, но както и да е. Объркването ми дойде след като двама човека решихме да проверим няколко фиша на различни компютри. И колегата провери за отрицателно време няколко фиша само по номер на квитанцията, а аз се плюнча да въвеждам числа, номер на фиша, тото джокер и т.н. Оказа се, че след търсене в Гугъл на единия компютър се е отворил http://toto.bg/ , а на другия - https://toto.bg/ . А и защо адресът на https не се оцветява в зелено от браузъра? И последно, не е ясно дали проверката по номер на квитанция важи само за фишове, пуснати онлайн, или за всички.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

      Коментар


        #63
        На втория обаче не виждам никъде да има настройка за кой тираж да проверява. Или с една проверка вади всички назад накуп?

        Коментар


          #64
          Казва ли ти някой? А пък на първия не може да се прави проверка на най-новата им игра - Тото Зодиак.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

          Коментар


            #65
            Всеки секюрити сайт https оцветява в зелено адрес лентата, което показва, че е с валиден и не изтекъл сертификат. За другите простотии на тотализатора не знам.Ред:Ааа сега видях, че питаш защо не се оцветява в зелено, е това вече не знам. При мен има зелено катинарче, изглежда нормално.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

            Коментар


              #66
              При мен единствено под Chrome има катинарче, но не зелено. Под IE и Mozilla изобщо няма катинарче, не го броят за https сайт. Тотото е най-печелившата "фирма" в България. Да ми дадат 5000 лв. да им напишем вкъщи с децата истински сайт, а не да се излагат с тази недоделка :D
              Прикачени файлове
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

              Коментар

              Working...
              X