Бъдете членове на ФФБ, заслужава си!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47149
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Форум България набира членове!
Collapse
X
-
Аз имам въпрос: Попълних такъв формуляр на пролетната среща на яз.Батак. И не получих никакъв отговор. Нито отказ , нито че ме приемат. Казаха ми, че разглеждате кандидатурите на определено време и тогава ще бъда уведомен за решението. Някой от вас ще вземе ли отнощение по запитването ми?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
-
Re: Фиат Форум България набира членове!
Аз съм си приготвил ЗАЯВЛЕНИЕТО и сега на срещата на Бачо Киро ще го подам при някой от Главнокомандаващите, ако не е задължително да се изпрати на посочения адрес ?GTipo написа:Бъдете членове на ФФБ, заслужава си!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47149
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
А ти пълноправен или непълноправен член искаш да си?Ако е за непълноправен (без право на глас) - веднага може да стане. На кой си дал формата?Пиши ми на лични да изясним нещата.Принципно трябва да имаме подобна форма за да можем да картотекираме членовете си.Ако може тази форма да стигне до мен и по друг начин - също може!Моля на формата да отбележите какъв тип членство искате.Знам че няма такова поле, но най-отдолу - също става.z_sutrov написа:Аз имам въпрос: Попълних такъв формуляр на пролетната среща на яз.Батак. И не получих никакъв отговор. Нито отказ , нито че ме приемат. Казаха ми, че разглеждате кандидатурите на определено време и тогава ще бъда уведомен за решението. Някой от вас ще вземе ли отнощение по запитването ми?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Точно ти ми даде формуляр в кръчмата и го попълних. Тогава ти носех и заявление от Бавареца. Сутринта понеже трябваше да тръгвам рано и се разбрахме заявлението на Бавареца да ти го оставя на чистачката. Даже има снимка в галерията как ти е под предната чистачка.Kuku написа:В мен има 4 /четири/ заявления - Predatorst, fihi, Bavareca и ogi28.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Сметката е тази:IBAN: BG32 CECB 9790 1097 9687 00 BIC code: CECB BGSF При банка: ЦКБ АДОснование за плащане: Членски вносПри добоването си ще получите достъп до скрития раздел, и ЛС че можете да ползвате привилегиите!Изчакайте ЛС-то!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Не точно обратното:аз попълних за мене в кръчмата, а на Бавареца беше оставено на чистачката ти. Ама споко. Ще попълним друго.Kuku написа:На Bavareca го взех аз на вечерята - то беше попълнено.Другото се е изпарило
Нищо, ще реагираме адекватно към колегата - няма проблем!Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар