Какво мислите?Наздраве компанията и успех на нашите момчета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България - Черна Гора да вземем да бием а?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
"И да паднем и да бием пак ще се напием"
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ми така де да ги оплаквам тези нещастници вземащи по един чувал незаслужени пари ли
?
Коментар
-
Като почнете така,треньора виновеogi28b написа:До момента можеше да ни водят с няколко гола! С тоя треньор толкова. Той не може да ги накара да играят смислено, все едно им е казал - играйте там, квото стане. Това е положението. А дано да бием, но с тази игра, не заслужаваме дори и равен.
какво е виновен че тея са куци коне?!Виж че една топка немогат да си подадът или да спрът,страшни нещастници
Много ме е яд!Еееееее голллллллллллл!!!
Коментар
-
Евала на Радостин!Е кой е виновен, баце? Аз ли ? Или ти? Нали треньора определя тактиката? Да не би Бербатов да е слаб футболист ? Или Стилян, или Мартин ? Бербатов понеже е много слаб, виж къде е , а Стилян дори е капитан на чуждестранен отбор, и то английски
Това освен на Любо Пенев, не се е удавало на никой май, а? За мене - освен категорично безумно слабата игра на Котев, огромна вина за гола има вратаря. Те вече ги проучват преди мач - ако вратар е играл в левски - удар от 30 метра е като дузпа за нападателите.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар