Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АвторЪт си ти !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз на работа тъпеяскоро май ще изпростеяПък остава още часдокат тръгна си за насИ да мисля и да псувампо околовръсното ще плувамЕзерото там преливачак бравока ми се свивавика аз не съм Мареадето кораб викат и на нея :PНякой с мареа да не са обиди ся
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ъп на темата вулгарна.Виждаме я чак във Варна.

Коментар

Що да е вулгарна, батка?Темата е даже сладка.Вие тука си чететеи по нещо добавете.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

имам днес Ден Рожден,и на фиат съм фен.Има даже тема днес за мен,защото от приятели съм обкръжен!Благодаря на всички от сърце,кат чета съм лек като перце,искам аз да кажа ей сегичкаколко липсвате ми всички!
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Понеже жена ми е малко срамежливичка като Коста ...........
            Irka_fihi написа:
            Ти рожденик си ни днеска,сигурно тресе те треска.Ще ли има джамбуренцес питиета и мезенце?Коста, вече одъртяваш,ама нема се предаваш!Ний сме фенове фиатскии живеем тарикатски.Майя да те изненада,да получиш за награда,да ти шета тя без спиркаи една голяма... целувка!
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

таз година пак изпуснах феста,като гледам май било си е фиеста,има недоволни верно,но нали така си е модерно,някой нещо да направи,друг с думи ще го развали,ще поправя тази моя грешкадогодина пак на феста !
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Много забавна тема! Та реших и аз да се разпиша с една измишльотина:Днес реших да си покарам Фиата,но в ужас изпаднах аз горката.Карам си го - пета-трета,а плющят новите му колелета.Разбирам, че София е град голям,ама тия от общината как не ги е срам?То не бе дупка, то бе яма!Ще ме вкарат в беля голяма.Милият ми Фиат - красив, напет,взе да прелита като самолет.Нека казват, че от италианската кола,щяло да ме заболи глава,но вината тук е в кмета и разбутаните му тепета.Поогледа се и мъчно каза Фиата:- По-добре давай през полята!Добре, че машината е италианка,иначе да съм с другите - в дясно на седянка, че душите на техните коли отлетелисамо околовръсното като видели.И така Фиата за малко не се спомина,дано изкрета и след 20-тата година!Прибрахме се двамина като след запой.Фифи е моят герой!
                Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
                Fiat Grande Punto 1.4
                Alfa Romeo 155 1.8 TS

Коментар

Я колежка имаме си нова,за добре дошла дали е тя готова,ще те посрещнем ний с топли думи,защото сме с добри кратуни,весело е тук, дори и тъжно,но пък всичко е задружно,утре има среща пък ела, за да видиш наште патила,няма да скучаеш нито миг,като видиш този цирк.

Коментар

Мойто Типо разярено,беше вчера то ранено.На паркинг в Бургасонтнесъл, някой с пълна газдясната врата и направил я кайма.Ако види тоз на писта ще го блъсне поне с триста.Ех мечта, мечта е тази скорот,всеки знае даже Соня,че Типото е само петдесет коня ))))

Коментар

Благодатя на Коста за поканата любезна,срещата наистина ще е полезна!Тази седмица не ще успея,но следващата друга песен ще запея.Имам червен стикер на задното стъкло,той е невидим за човешкото око.Бихте могли да ме дарите с нови моят фиат ще бъде готовда виси по сфетофарите в часов пики да прославя нашия форум велик!
                      Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
                      Fiat Grande Punto 1.4
                      Alfa Romeo 155 1.8 TS

Коментар

ти ела да ни видиш Убавците,стикер ще намерим някъде в колите,весело ще е и забавно,но при нас така си е нормално,има и овчици черни,но пък някак си мизерни,ич не ни и пука,щом сме всичките у кюпа.

Коментар

хаха, много готина темичка е станала...гледам ,че и аз съм включен на първа страница благодаря колега.Много се забавлявах, като изчетох всички постове. Браво !!!
                          И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
                          Попитах се откъде дойде ,от кой ли свят ,
                          И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Коментар

cHaunepucTa написа:
                            хаха, много готина темичка е станала...гледам ,че и аз съм включен на първа страница благодаря колега.Много се забавлявах, като изчетох всички постове. Браво !!!
                            ти си нашто вдъхновение,казваме го с откровение.писахме заради теб,щото мислихмете за поет.нямаше те теб обаче,стиховете да ни видиш значи.

Коментар

kosta написа:
                              cHaunepucTa написа:
                              ти си нашто вдъхновение,казваме го с откровение.писахме заради теб,щото мислихмете за поет.нямаше те теб обаче,стиховете да ни видиш значи.
                              Като стоя и чета тази рима, сещам се, че днес голфче ме надмина.Връщах се от сервиза аз,и не давах много газ,то ме мина и подмина, а КАТ-аджия го стопира.Смях се после много аз, че спряха ши...ния педе...ас. И докато чакам да ми дойде муза, мисля една биричка да нахлуза. Харесва ми римата ти човече, ще следя темата със интерес вече :P :P
                              И се чу рев във тъмнината ,заблестяха ксенонови светлини, огледах се, какво ли в мрака ще се приближи ?
                              И за миг в мрака блесна емблема на ФИАТ . Сега въпроса просто бе , това Браво/Брава ли е или Купе ?

Коментар

Черно Пунто със тъмни стъкла, това е то ...любовта.Да караш италиянската кола, това е кеф голям,аман от голфаджий....аман.И така си е в реда на нещата, да оплюем всяка марка добре позната:Опел-а с гордо вдигната глава, целия изгнил, затънал е с ръжда,Пежото със емблема дръзка...но, лъвчето държано е на връзка,Хиундай, Деу, Киа... абе ... бегай с тая азиатската бангия,Мерцедеси , Бмв-та ,стари са като бабета,правят се на бабаити, но са само някви ку...ви скрити.Свършвам вече тази стихосбирка, това е то ... от мене...мама мия, за ракия стана време.ПС:Ако някой кара от изброените коли да не се сърдй, просто само това можа в главата ми проста да се завърти.Съжалявам, ако някой го засегне поста,Коста, твой ред е Коста...

Коментар

Working...
                                X