Аз в града карам, колкото да отида до бензиностанцията, или до съседния квартал при майка ми и баща ми, така че гласувах за над 85% извънградско, но сигурно е даже над 90%. И аз, като колегата по-горе, обичам да я опъна на дълго извънградско, ако може и без почивки, по 400-500 километра наведнъж, ми е най-добре. Спирането на кафе по бензиностанции, или по други безсмислени причини, само нарушават ритъма на пътуването и ме изнервят. Е, сега с бебето, няма как.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква част от пробега ви е извън града?
Collapse
X
-
карам основно извънградско...причините,едно,че града ни е малък и кой знае кола не е нужна,второ съм зает денем и предимно обикаляме със служебните кочини и ако имам някаква работа гледам дененм да я свърша...градското ми с моята е да ида до работа и да се прибера(това е километър в едната посока)и докато изляза от града на път за село...толкова,значи дори повече от 80% ми е извън градо,макар да гласувах от 60 до 80ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Предимно градско може би около 85-90% с личният ми автомобил, иначе всеки ден пътувам извънградско но със служебен
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар