Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мъка в училищата!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    evgeni85, колега, абе ти верно що повтаряш едно и също нещо непрекъснато? Както и да е. Хубаво или лошо, ele го е казала - не трябва да те задължават да правиш нещо. Като ти харесва - отиваш. Пълнолетен си, носиш сам отговорност за себе си, няма нужда, а и право някой да ти казва да ходиш някъде, за да се възпитаваш. Поне да учеха там какво е това запетая и кога и къде се употребява, цена нямаше да има казармата... А изказвания от рода "който не е ходил няма право на мнение" всеки средно интелигентен съфорумец разбира, че са абсурдни. Че вие що имате мнение за политиците и гласувате? Да не сте били в политиката, че да знаете кое е правилно и кое не?
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

    Коментар


      Е, който не е ходил в казармата - не се е научил да чисти, да прави (почти)безсмислени сапунки, да мие хиляди чинии.За мен службата бе и положителна и отрицателна в доста аспекти... В крайна сметка - загуба на време.Не може да съм там цяла година за да ме научат да бъда войник и да водя битки на фронта и за цялата служба да съм изстрелял само 12 патрона с Калашника Същото е и в училищата и в университетите...Като пример: Обичам да чета книги. В 6-ти, 7-ми и 8-ми клас изчетох и доста енциклопедии, бях като каталог на знания по География и Химия. Даже съм предавал уроци по Химия вместо даскалката. В края на 8-ми клас, след като даскалките разбраха, че ще напускам СОУ-то в посока Техникума по ядрена енергетика - започнаха да ми пишат по-слаби оценки, за да ми саботират дипломата...

      Коментар


        Аз смятам, че Евгени трябва да прочете внимателно ’Звездни рейнджъри’ (ама книгата! филма е съвсем друго!) за да види къде би могло да ни отведе неговото желание.

        Коментар


          ......Аз поне имам хубави спомени и има какво да разказвам..А вие си мислете че казармата е само сапунки и миене на чинии. Това че на някой службата е минала по тоя начин..е аз къде ли не ходих (корен, тюлбе, Ново село) на занятия. Не мога да се съглася със това че човек който не е ходил казва колко било лошо там. Всеки може да си изрази мнението но чак пък да казва колко е гадно при положение че е чул от някой как са го въртели като пумпал там... Загуба на време за някой и но поучителна да други. Абе вие си знаете, ..пфф..
          Powered by Emzo

          Коментар


            Мъката не е само в училищата, а и след тях. Ето ТОВА е поредната простотя, която е измислена!!!Искам да уточня, че не правя ничия реклама, напротив призовавам в подкрепа. Повече от ясно е защо, не само, че съм студент в Академията.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

            Коментар

            Working...
            X