Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-тъпата реклама!?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Рекламите за бисквитките "Орео" са много тъпи, но натрапчиви. И днес, повлиян от натрапчивата, но явно успешна реклама, си купих такива бисквити. Супер са!
    Как се яде бисквитка Ореооо!?!?!?!? Първо отлеееееепяяяяяяш и после си еб@ло мамата от трохи...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Вече гледам да е до мен дистанционото че най хубавата функция е МУТЕто щом почнат рекламите. Има една реклама обаче дето ми харесва - Тъч скрин брато тъч с елените и а100 телефона.
      Обичам си работата.

Коментар

За най - тъпа реклама не знам, но едни от най - яките реклами са на Stella Artois:http://www.youtube.com/watch?v=01mG3...опадсал съм и на др яки, но не мога да ги открия сега... На Хайникен също мн ги бива
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Predatorsi написа:
          snake написа:
          Рекламите за бисквитките "Орео" са много тъпи, но натрапчиви. И днес, повлиян от натрапчивата, но явно успешна реклама, си купих такива бисквити. Супер са!
          Как се яде бисквитка Ореооо!?!?!?!? Първо отлеееееепяяяяяяш и после си еб@ло мамата от трохи...
          А докато шофираш опитай да ги ядеш. Ос*ах се целия

Коментар

Рекламата на прахусмикачките с "Рошко идва", и всичките за газове, подути кореми и т.н., страшно неприятни са докато се храниш.
            FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

За мен най-тъпите в момента са - "Шефе, тя е...тя е...." и тази на актавис за парацетамакс....чак са ми дразнещи!!!Ама....каквато ти е таргет групата - такава ти е и рекламата....BTW Имало някаква реклама (най-вероятно за някой от перилните препарати) която сега дават с грешка в монтажа! Някой знае ли нещо?
              Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Ей тая с вафлите ми е фаворит след евтерпата... (puke)
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не знам коя е най-тъпата реклама (може би тия за д-р Ливайн), но пък мога да кажа коя най-много ми харесва - поредицата от реклами на вафли Морени (най-вече първата дето негъра бута Поршето на нещастния човечец в пропастта).
                  Stilo 1.6 16v

Коментар

Според мен, цялата поредица реклами на Ариел с противната лелка са много тъпи.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

За мен 99% от рекламите са тъпи особено банките с техните изгодни кредити ,не съм теклил крдит ама като ги чуя и ми настръхва косата ,другото е тоя дуфалак или нещо от сорта и винаги се пада кодато съм седнал на масата.По пронцип държа дистанционото на близо и когато почнат реклами сменям канала .
                      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

rebel написа:
                        За мен най-тъпите в момента са - "Шефе, тя е...тя е...." и тази на актавис за парацетамакс....чак са ми дразнещи!!!Ама....каквато ти е таргет групата - такава ти е и рекламата....BTW Имало някаква реклама (най-вероятно за някой от перилните препарати) която сега дават с грешка в монтажа! Някой знае ли нещо?
                        Тая за вафлите е уникално проста и тъпа.... Всеки път като я пуснат се побарквам докато не сменя канала..
                        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

dani389 написа:
                          За мен 99% от рекламите са тъпи особено банките с техните изгодни кредити ,не съм теклил крдит ама като ги чуя и ми настръхва косата ,другото е тоя дуфалак или нещо от сорта и винаги се пада кодато съм седнал на масата.По пронцип държа дистанционото на близо и когато почнат реклами сменям канала .
                          А не си ли забелязал че често се случва дори и да превключиш, да попаднеш пак на реклами. Че по маститите фирми заръчват и един и същи час на излъчване така че където и да отидеш - все тях виждаш

Коментар

ilkor написа:
                            dani389 написа:
                            А не си ли забелязал че често се случва дори и да превключиш, да попаднеш пак на реклами. Че по маститите фирми заръчват и един и същи час на излъчване така че където и да отидеш - все тях виждаш
                            Рекламните времена (пояси) във всички телевизии (или поне в най-големите) са по едно и също време +/- 2-3мин. и затова навсякъде ги гледаме, ако превключим прогамите.
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                              ilkor написа:
                              dani389 написа:
                              Рекламните времена (пояси) във всички телевизии (или поне в най-големите) са по едно и също време +/- 2-3мин. и затова навсякъде ги гледаме, ако превключим прогамите.
                              За туй га се приберете,пущите си едно гръцко или сръбско и айдеееее,оцапайте свещите та после като гледате късните новини да ви е през оная работа че затъваме повече и повече :D
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

Още една отвратителна реклама на хоризонта. Лекарство против гъбички по ноктите......

Коментар

Working...
                                X