колеги дочух от комшиите че eдин продава BMW 524 td за 500 600 лв ас викам че толкоз ще баде BMW но пак не ми харесва самата марка щото някой като каже че кара BMW и се мисли за голям пич........... пак до колкото до това BMW 1992 116 hp/ i se си чудя след няколко дена дали да отида да видя това BMW дали има някакав живот моля кажете си мнениета за тая серия за BMW общото зето всичко за BMW.... Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за BMW 524 td???
Collapse
X
-
http://www.bmwpower-bg.net/forums/и още толкова пари за гориво си приготви за първите 3-4 месеца след това
Коментар
-
ехх.. да разхода ще ми дойде сигорно многоо фрапиращото...типака ми дава дава мнгоо икономичен разход да не говорим че е на газ... но единствено дето ми харесва на BMW че с задно предаване кой знае как яко може да се върти..сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Re: въпрос за BMW 524 td???
kristo0o_m написа:колеги дочух от комшиите че eдин продава BMW 524 td за 500 600 лв ас викам че толкоз ще баде BMW но пак не ми харесва самата марка щото някой като каже че кара BMW и се мисли за голям пич........... пак до колкото до това BMW 1992 116 hp/ i se си чудя след няколко дена дали да отида да видя това BMW дали има някакав живот моля кажете си мнениета за тая серия за BMW общото зето всичко за BMW.... Благодаря предварително.Друг проблем също така е,когато си работи на място на свободна,претриса от време на време и мени оборотите,доста неприятно,това се дължеше на една платка или датчик,който седи в резервоара и с времето й ръждясват пътечките,благодарение на прекрасното гориво пълно с вода и др.примеси,който ни бутат в Бг.Иначе колата не е лоша,голяма,удобна,с доста добра возия,но купиш ли я просто си се оженил за нея,после продажбата й е много трудна,особенно като е такава година и мотор.
Коментар
-
Мисля, че е по-добре да питаш в БМВ форума. Там ще ти отговорят най-добре! А и все пак, ако имаш интерес към колата, вземи някой по-голям разбирач да го огледа както си трябва! Качи някоя снимка ако можеш на въпросното БМВ да коментираме по обстойно. На мен лично по цената ми мяза на пълен ръждясал гълабарник! Иначе, ако имаш излишни пари си заслужава да си го вземеш за да си играеш на Pimp my rideFiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina
Къде отиваш ти, може би?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар