Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за BMW 524 td???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос за BMW 524 td???

колеги дочух от комшиите че eдин продава BMW 524 td за 500 600 лв ас викам че толкоз ще баде BMW но пак не ми харесва самата марка щото някой като каже че кара BMW и се мисли за голям пич........... пак до колкото до това BMW 1992 116 hp/ i se си чудя след няколко дена дали да отида да видя това BMW дали има някакав живот моля кажете си мнениета за тая серия за BMW общото зето всичко за BMW.... Благодаря предварително
    сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Че сумата от 500 600 лв. хич не е малка...Що не питаш във форума на Ферари за нещо сносно на такава цена...
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

http://www.bmwpower-bg.net/forums/и още толкова пари за гориво си приготви за първите 3-4 месеца след това
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
        http://www.bmwpower-bg.net/forums/и още толкова пари за гориво си приготви за първите 3-4 месеца след това
        Абе ако прави мойте километри ... за 1 месец ще са му
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ехх.. да разхода ще ми дойде сигорно многоо фрапиращото...типака ми дава дава мнгоо икономичен разход да не говорим че е на газ... но единствено дето ми харесва на BMW че с задно предаване кой знае как яко може да се върти..

Коментар

Страх ме е да си помисля какъв компрометиран барутник е това BMW - явно и собственикът му се е отчаял от него за да го дава на тази цена
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Здрави са тия принципно, но цената е съмнително ниска. А за това колко се върти силно се съмнявам, че го прави изобщо. Иначе за разход, ако е читав мотора под 13/100 софийско недей да се надяваш.

Коментар

Re: въпрос за BMW 524 td???

kristo0o_m написа:
                колеги дочух от комшиите че eдин продава BMW 524 td за 500 600 лв ас викам че толкоз ще баде BMW но пак не ми харесва самата марка щото някой като каже че кара BMW и се мисли за голям пич........... пак до колкото до това BMW 1992 116 hp/ i se си чудя след няколко дена дали да отида да видя това BMW дали има някакав живот моля кажете си мнениета за тая серия за BMW общото зето всичко за BMW.... Благодаря предварително
                Колега с този мотор ТД ще си е чиста мъка да пътуваш,забрави повечето изпреварвания,динамика при този мотор просто не съществува.Вярно че е тежък хромел и като набере няма спиране,но ще ти трябва доста,за да набере,просто много е тромав мотора,малко коне и много килограми.Иначе ако ти се струва цената съмнителна,перни го на някой байр нагоре,мачкай го докрай и следи дали ще загрява,при тези дизели това им е слабост много загравят,и понеже шофиорите им са пълни "пичове",ги прегряват и надуват главите .Друг проблем също така е,когато си работи на място на свободна,претриса от време на време и мени оборотите,доста неприятно,това се дължеше на една платка или датчик,който седи в резервоара и с времето й ръждясват пътечките,благодарение на прекрасното гориво пълно с вода и др.примеси,който ни бутат в Бг.Иначе колата не е лоша,голяма,удобна,с доста добра возия,но купиш ли я просто си се оженил за нея,после продажбата й е много трудна,особенно като е такава година и мотор.

Коментар

m3xo какъв бензин бе, говори за 524 ТД? Дали не е 525 ТД?
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                    да за 524 ТД става вапрос

Коментар

tyson написа:
                      Правописна грешка,по инерция съм го писал,имах в предвид нафта,то не че има голямо значение,всичките горива са пълни с боклуци.П.П.-редактирах си поста,да не стават други недоразумения

Коментар

то са разбра че става въпрос за нафта и ко ся значи като td ? че е турбо дизел ?

Коментар

Турбо дизел е,но е много зле новия мотор,който го слагат вече към 94-95та година нататък се води TDS,който развива 146 коня ако не се лъжа,но той е 2.5л.Голям самолет е този двигател за разлика от старото ТД.

Коментар

с една дума - забрави!
                            F31 BMW 320d

Коментар

Мисля, че е по-добре да питаш в БМВ форума. Там ще ти отговорят най-добре! А и все пак, ако имаш интерес към колата, вземи някой по-голям разбирач да го огледа както си трябва! Качи някоя снимка ако можеш на въпросното БМВ да коментираме по обстойно. На мен лично по цената ми мяза на пълен ръждясал гълабарник! Иначе, ако имаш излишни пари си заслужава да си го вземеш за да си играеш на Pimp my ride
                              Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Working...
                              X