Ало, нямаше ме един ден на хоризонта и взехте та си отпуснахте юздите и плюете по Бойко .
Гледате шоуто на Слави дето много народ вече не го и гледа .Слави много бързо забрави как преди години когато Бойко беше главен секретар и Слави имаше проблеми с Хамъра джипа си как му се обади и Бойко набързо хвана крадците . Тогава Слави се изтъпанчи и го хвали и му се прекланяше , а сега когато Бойко го отреза за някакви задкулисни игри го изкарва най черния. Айде олам ,гледали сме го тоя филм.
Като гледам сега и Касим Дал как се ербиличи на Доган и го хули се питам: абе тараранкооло добре ти беше 20 години като му беше дясна ръка и сега отведнаж Доган бил такъв ,Доган бил инакъв.
Последно : като чета този прословут запис не виждам нищо ,ама нищо което да е във вреда на моя човек Бойко . Ми ето го записа където Дянков казва на Танов ,че Бойко му е дал на него правото да решава случая и Дянков казва на Танов да действа както е по закон . Ама четете бавно и между редовете бре. :D Ето и цялото съдържание на разпространения запис:Симеон Дянков: Ваньо, здравей.Ваньо Танов: Здравей. Извинявай, че пак ви притеснявам по туй... Сега, обадиха ми се моите хора, че са влезли отново в... и те работят на намалено сцепление, работят вътре. Сега, аз не знам какво сте се разбрали последно. Уговорката беше това, което имат като наличност, да го бутилират и да го изведат. Обаче те в момента произвеждат. И в дневника са намерили, че им пише при намалено сцепление, за да не бъдат хванати, че работят.С. Д. Ами, спираш ги. Нищо не сме се разбрали. Аз нищо не съм им обещавал.В. Т. Въпросът е, не знам, премиерът е обещал и да не каже, че аз съм пратил нарочно да ги проверяват, та да нямат изход от положението.С. Д. Не, не, не. Премиерът ми го даде на мен и каза: "Ти се оправяй". Аз се срещнах два пъти с него, но извън това, нали, да се бутилира това, което е произведено, нищо друго не сме се разбирали. Така че, ако има нещо, ги затваряй.http://www.dnes.bg/politika/2011/01/...o-mnogo.108725

Коментар