Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пък мисля, че е 3-то... Земя-въздух се намира по-трудно от снайпер.nai7 написа:Мисля че и двете.Vladim написа:Колеги... я леко да ви хвърля в други размисли по повод факт, който ми прави впечатление. Чудя се, защо Б.Б. пътува непрекъснато с хиликоптер из България? Защото има много дупки по пътищата, или защото е по-евтино? :D
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Нито първото,нито второто.Защото е по безопасно и по бързо.Vladim написа:Колеги... я леко да ви хвърля в други размисли по повод факт, който ми прави впечатление. Чудя се, защо Б.Б. пътува непрекъснато с хиликоптер из България? Защото има много дупки по пътищата, или защото е по-евтино? :D
Коментар
-
Колега да ти кажа не мисля че е чак толкова скъпо,шефа ми има 4 местна "Чесна"и със нея му излиза малко по скъпо да отиде до София,от колкото със колата си.А предния му самолет беше по малък и гореше колкото БМВто му.За хеликоптер незнам ама едва ли е толкова скъпо.Vladim написа:И защото сме надиплили едни петролни кладенци у нас ли... ? Че и в условия на криза и уж икономии??Stefan Hadjov написа:Нито първото,нито второто.Защото е по безопасно и по бързо.
Коментар
-
Типично по български. Забравихме 20 годишното източване на милиарди и започнахме да броим жълтите стотинки.Vladim написа:И защото сме надиплили едни петролни кладенци у нас ли... ? Че и в условия на криза и уж икономии??Stefan Hadjov написа:Нито първото,нито второто.Защото е по безопасно и по бързо.Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Да бе... Станишев продължава да се спряга като главен виновник, а сега и Цанков камък споменават във всяко изречение... А иначе разбира, че ще му броя хилядите левове за горивото на хеликоптера при положение, че се тупа в гърдите, как прави всичко възможно за доброто Народа, а финансовия му министър говори за икономии и рязане на средства.А иначе хеликоптерът е съветски, а руснаците имат петролни кладенци!fiat_fan написа:Типично по български. Забравихме 20 годишното източване на милиарди и започнахме да броим жълтите стотинки.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Е добре де, ако Станишев и Ко са окрали стотици милиони, че и милиарди, това няма как да бъде пренебрегнато. Не сме толкова богата страна, че няколко ограбени милиарда да не ни се отразяват дълго след това. Казвам "ако", но някак си вярвам, че са. Ако Борисов ходи с кола и губи много часове за пътуване и каже "Ето, движа се с кола, а не с хеликоптер", ще кажете, че е популист, а сега - харчи като невидял :DVladim написа:Да бе... Станишев продължава да се спряга като главен виновник, а сега и Цанков камък споменават във всяко изречение... А иначе разбира, че ще му броя хилядите левове за горивото на хеликоптера при положение, че се тупа в гърдите, как прави всичко възможно за доброто Народа, а финансовия му министър говори за икономии и рязане на средства.А иначе хеликоптерът е съветски, а руснаците имат петролни кладенци!fiat_fan написа:Типично по български. Забравихме 20 годишното източване на милиарди и започнахме да броим жълтите стотинки.
Allergic To The Counterfeit
Коментар
-
Е да де,но ти не си човека,който решава министър-председателя на БГ с какво да се придвижва в рамките на страната.Защо въобще го коментирате това.sugarboy написа:И той, понеже е Батман, не може да губи много часове с кола, а трябва да прелита с хеликоптера. Откъде-накъде? Нека и правителствената кола да види що е то дупка, аз не ща да плащам гориво за хеликоптера му.
Коментар
-
С хеликоптера се пести време, мисля че е близко до ума. Ако трябва да иде до Белене с кола - това си е еднодневно пътешествие. В този ден се казва на всичко друго ’стоп’. С хеликоптера фрък-натам, фрък-обратно, остава време да се свърши още много. Освен това един министър председател си има кортеж (поне охрана), тъй че не е гориво за една кола срещу гориво за един хеликоптер, а гориво за десетина коли срещу гориво за един хеликоптер. Още малко с велосипед ще го накарате да обикаля страната.
Коментар
-
Е, да, но ме дразни и го коментирам, а и имам право на това, след като му плащам горивото.Stefan Hadjov написа:Е да де,но ти не си човека,който решава министър-председателя на БГ с какво да се придвижва в рамките на страната.Защо въобще го коментирате това.sugarboy написа:И той, понеже е Батман, не може да губи много часове с кола, а трябва да прелита с хеликоптера. Откъде-накъде? Нека и правителствената кола да види що е то дупка, аз не ща да плащам гориво за хеликоптера му.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Понеже Станишев се привижваше с коли, дай Бойко да е по-велик и да лети с хеликоптер! А иначе, че се пести време с хеликоптера - така е. Въпросът е дали е нужно да ходи навсякъде и да бъде на всяка манджа меродия. Или просто иска хората да го видят и да си кажа "Бойко е тук, проблемите ще се отстранят". А иначе до Девин и обратно не се пътува цял ден особено с правителствен кортеж!Stefan Hadjov написа:Е да де,но ти не си човека,който решава министър-председателя на БГ с какво да се придвижва в рамките на страната.Защо въобще го коментирате това.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар