коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пропусна НДСВ и ДПС от отрочетата на БКП.dudulia написа:Няма тайна. Гласуване за всеки друг различен от БКП (БСП, ГЕРБ, Атака).Аз лично смятам да гласувам за Барак Обама, ако консерваторите издигнат отново Бушкоцев написа:Ако не е тайна кажи за кого да отидем да гласуваме наесен та да се подготвим още от сега .steven написа:За да знаеш за кого да гласуваш

VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не мисля така.Ей, късопаметен тоз народ, ей...Подсетете се в какво състояние на държавата сините поеха властта (националната катастрофа на Виденов), и в какво я предадоха на царя.И после да коментираме пак НДСВ, БСП/ДПС и ГЕРБ. Един мой приятел често използва една фраза, като заговорим за политика:"Навсякъде по света десните правят парите, а левите ги харчат"И у нас е така, противно на традицията всичко да ни е наобратно.nikolovvd написа:Точно поради тази причина сега ни излиза през носа.Immortal написа:Ама тяхната попара беше по-хранителна и по-вкусна от на останалите...вкл. и на сегашните.
Коментар
-
По принцип бай Иван много мрази да се спъва в един и същи камък .
Костов едва ли ще събере повече от 3-4 процента наесен и за това е бита карта . На Доган се знаят колко са от 20 години . НДСВ заедно с патроно си величеството отиде и то в небитието . БСП се чуди на кого да угоди от разните групички в партията си . Яне Янев е като Сидеров лаят много но файда никаква защото самите те са кютуци. АБВто на Първанов е пеленаче и нищо няма да излезе от него още повече че баща му е издънен отвсякъде.Та тъй че остава само бай Тодор да излазя от гроба и да си изберем за още 50 години .
Коментар
-
Че пък сините не са отрочета на БСП...както се видя, явно и там имам много хора, които искат да лапнат кокала, за разлика от другите партии, те не можаха да се разберат кой кой край да налапа... затова и един приличен електорат не могат да съберат по изборите
Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Що? От моята камбанария е така... от твоята... не знамImmortal написа:Ленче, разсмя ме, честно!ele написа:Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Мен също. Сега освен от бандитите, трябва да се пазим и от полицията. Визирам най-вече случаите с коли на НСО, но редовите полицаи и катаджии също не пропускат да вгорчат живота на някой обикновен човек. А най-неприятното е, че полицията не просто не закача престъпниците, ами даже ги пази.Immortal написа:Ленче, разсмя ме, честно!ele написа:Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.
Коментар
-
Е то през последните 20 години сякаш не беше така.... тогава полицията служеше само на народа и борише бандитите с твърда ръка,а колте на НСО спираха и пускаха децата и старите баби по пътищата - айде айде... бързо забравяте май какво е било.... Съседът изчезна преди 15 дни, полицията го намери за 7. Да не говорим, че на мен почти цялото полицейско управление в Ямбол ми се извини за причинени ми неудобства по един случай... все неща, който не съм и мислила, че могат да станат в близкото и не толкова минало. Ако прочетете новините ще видите, че всички данъчни са събрали повече пари от миналата година. Може би това според вас не е постижение... но искате хубава и чиста държава без дупки, детски градини и прочее, а това без пари не става.Все повече се налагат глоби за некоректни работодатели - преди само се отчиташе дейност. Имам позната, която беше глобена от КЗП - нещо, което не съм си и представяла, че е възможно... Глупаво е да живеете с идеята, че нещата ще се променят и оправят за 1-2 години, но това, което аз виждам и прогрес напред и зараждане на отговорно общество, а не на крадлива и далавераджийска нация. Хубаво е да махнете черните очила и да сте малко по-отговорни и към себе си, и към семействата си.dikanio написа:Мен също. Сега освен от бандитите, трябва да се пазим и от полицията. Визирам най-вече случаите с коли на НСО, но редовите полицаи и катаджии също не пропускат да вгорчат живота на някой обикновен човек. А най-неприятното е, че полицията не просто не закача престъпниците, ами даже ги пази.Immortal написа:Ленче, разсмя ме, честно!ele написа:Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
mnpenchev
Напълно съгласен съм с ele, ББ е първият управник от 20 години насам, който гради нещо. От друга страна българина е късопаметно същество и след избори моментално забравя какво е било преди това и започва да плюе по този който вчера сам е избрал.ele написа:Що? От моята камбанария е така... от твоята... не знамImmortal написа:Ленче, разсмя ме, честно!ele написа:Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че очаквате лично Борисов да ви вдигне заплатата е друг въпрос.
Коментар
-
[quote="ele"][quote="dikanio"][quote="Immortal"]Изненадан съм, че човек като теб заема подобна позиция. Това правителство направи всичко възможно тотално да депресира частната инициатива. Хората замразиха доста проекти треперейки, дали дянковски чиновник няма да кацне с правителствения фалкон и да установи нередности при счетоводните документи. После, ако имат късмет няма да застават на колене пред зъл прокурор.Аз лично, по некомпетентно и смешно напъващо се правителство не съм виждал.Правителство без нито една ясно изразена позиция.Правителство управляващо на принципа "доброто и лошото ченге"Дянков закрива, Борисов се появява и стопира и народеца се кефи, а икономиката буксува на едно място.Ето и вчера, Трайков се дуе на руснаците, Дянков подписва.ele написа:Че какво им е на ГЕРБ - мен ме кефят, вършат повече работа от другите до сега - толкова ред в държавата не помня да е имало. Това че зараждане на отговорно общество, а не на крадлива и далавераджийска нация. Хубаво е да махнете черните очила и да сте малко по-отговорни и към себе си, и към семействата си.
Това е някакъв тотален цирк.Тези хора се учат да бъдат министри, егати смешката.Като изключим залавянето на наглите, които тормозеха единствено и само богатите бизнесмени, аз не се сещам за нито един успех в борбата с организираната престъпност. Тройната коалиция поне прибра маргините и баретата, които са си големи риби отвсякъде. Костов също понатисна сериозно големите мутри, тогава застрахователи. Това правителство е поредния експримент на българския избирател, а именно министърът ченге, твърдата ръка, дано сега след този пълен провал политическия живот в България се нормализира.
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар