Ваньо, честито и от нас!!!В най-скоро време ще дойдем да ни повозиш на задната седалка
Много силно се надявам в скоро време да возя един малък човек на задната седалка..........точно той е причината за по-комфортна кола
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Ааааааа кой е избягал бе????? Сега ще идвам с 2 коли на срещите, само трябва да намирам някой да кара едната)) Не го давам типото!!!!!!!!!!!!!!Жал ми е сега горкото как стой пред блока, май ще го поразтрия утре
BMW X3 3.0D Aut
Ааааааа кой е избягал бе????? Сега ще идвам с 2 коли на срещите, само трябва да намирам някой да кара едната)) Не го давам типото!!!!!!!!!!!!!!Жал ми е сега горкото как стой пред блока, май ще го поразтрия утре
Ще имаш 2 коли - друг път! Скоро ще ти се наложи да продадеш типо-то за да нахраниш оня самосвал големия!
Още нямам отговор колко гори)) Пък и сега едва ли ще е реално, че.....доста ръчка има докато ми премине малко мерака Ама със сигурност няма да е малко
BMW X3 3.0D Aut
Честито междо другото не си вземаи от лепинките на имблемата от тези в алфа форума мн са грозни дори и избелелите ни имблеми стоят по добре
Емо(Phoenix) ми е обещал да ми я рециклира Потърси из алфа форума темата му, да видиш как е
BMW X3 3.0D Aut
Аз се чудя ся - ако им избледняват емблемите тъй - то за другото какво остана! И помни от мен Ваньо - по-добре задраскана 5 пъти, отколкото умрял смок! Че и кръст да й сложат! И да избледнее! И какво е значението на Либерта? Ай ся хапвай смока! Избледнелия! И после сложи кръст на всичкото!
е Живко те имблемите ни избеляват от скороста.Девиз на Алфа Ромео: Аз не карам прекалено бързо аз летя прекалено ниско
Знам го аз това - никой не си купува алфа, за да я кара бавно! Ама ако обърна внимание - ще си вози детето в нея! Както и да е - досега наливах акъл! Ай да му е честита, само да го радва и много безпроблемни километри с нея!
Коментар