[quote="Malone"]То да е само това peho ...Чудех се кога на някой модератор ще му се скъсат нервите. Че аз две ризи скъсах от ярост вече ...То бива неграмотност, бива ... ама това ...благодаря ти за укора,труда ти ме засрами.Знам си проблема ма аз го пиша за такива които ги интересува темата и ако са следили темата може да ме разберат.
аз си се притеснявам в това което правя тук ма други момченца който сеа влизат в форума ни или други мероприятия,като драснат нещо и не могат да обяснят нещо по една или др.причина и ви влезете и им драснете поне 2ма а у как било написано те спират да влизат.А и само да прочетат некой тема която ги интересува и като се смени темата те се обяркват и стават.Мисълта ми е някой като види такъв човек тука само един да му драсне едно изречение или емтокони пък той рано или късно ше се сети "за ко пък е тва"И дайте да ги задяржим по този начин които ми мина през акъла тук да прочетат нещо и дано да им влезе в главите нещо.Че само гледам едно мое комшииче кара си бравото и то как и ич не муй...От кога се опитвам да го вкарам в срещите то шматка.Питам го влизаш ли в форумите на колата ти която караш.То ми одговори,че одавна не е влизало /не съм сигорен ко ми каза / пък дали изобщо е регистрирано.Дано ми разберете молбата.Само един да влезе и да му драсне нещо дано ги задържим.Щото пък знаеш ли ако не си оправи карането докато порасне моето бебе. И аз малко спрях да го гледам Слайй.Просто казвам,че от последните му предавания зе да се мъчи друго да прави,което го мъчи народа,безработицата не яснота в положението и много др. проблеми.И на мен ми хареса че иска да направи нещо за цялата безисходица.Пък всеки върши нещото за някакви интереси.Дано за успех на народа.Не мисля вече че си гледа рейтинга човечеца снощи разбрах че е на 41-42г. колкот толкоз да е жив и здрав.Просто тва до сеа го е правил за едно или др.от сега на натъка изглежа,че се е заел с нещо хубаво.ДАНОПак смениха малко темата колегите ма дано съм обяснил ко искам и как можем и ни да направим нещо.Защото преставете си ако го прочете тва накой малко газенце ко ще направи.Аве писна ми и аз да говоря нещо както на вас как съм бил писал.Просто някой да обопщи нещо накрая и да си потъва темата от там кадето е дошла,че ми писна да седа на компа.

Коментар