Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Македонците били с антична кръв. Българите били 49% Траки!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Не съм съгласен, колега. Но не искам да изпадам в подробности (и цитиране на източници), още повече, че и аз не смятам това за достатъчна причина за всеобща омраза. А и не искам да ги защитавам. Но и теорията, че ние сме цветя и на никой лошо не сме направили (не казвам заслужено и ли не) също търпи критики.
    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

    Коментар


      #32
      Имам няколко броя от македонското про-българско списание "Глас", в което е публикувал дори Любчо Георгиевски (тогавашен министър председател на Македония, сега български гражданин). Там има една много интересна статия, за посрещането на българските войски в Скопие, за хода на войната и т.н."Българска окупация" има само в главите на сърбо-македонистите, и в написаните от тях учебници по (псевдо-)история.Българските войски са посрещнати в цяла Македония като родни войски, като освободители от сръбското иго (до тогава Македония се е наричала Южна Сърбия, а населението й - южни сърби). Темата е много интересна, но не й е мястото тук. Има достатъчно форуми с точно такава насоченост.

      Коментар


        #33
        Аз пък не знам, кой е този лудия, дето може да каже, че е чист българин? Тука по нашите земи е минал толкова народ, че нищо не е сигурно. На мен въобще не ми пука кой какъв е и колко процента кръв от не знам си кой носи в себе си, просто ме интересува да е ЧОВЕК. Между другото Боян пее най-добре и само тази наша уж патриотичност може да го спре, което ще бъде много тъпо.
        FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE

        Коментар


          #34
          Доколкото разбирам, от тези изследвания нищо не е ясно!
          STILO 1,9JTD

          Коментар

          Working...
          X