Фиат Типо РР 4720 АС с.Ушинци. + един сладкиш в него
Познава ли се???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
Абе тва червеното браво ми прилича на едно дето бях видял на рали "Черно море", май беше с Разградски номер. Същото ли е?Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
3588 е мойтоwwweb написа:Sorry човече ... или не съм те видял или не съм те позналUneek написа:wwweb днес те видях на "завоя", беше се подпрял на алфата. Свирнах ти, ама едва ли ме позна, защото си приказваше с някакви хора
Като видя Поло, като твойто, все си мисля, че си ти, ама все друго излиза. Има няколко, които много приличат на твойто. Знам, че ти бяха еднакви цифрите в номера и много често се бъркам с едно, което има само 7-ци. Твойто, ако не се лъжа, беше с 8-ци или нещо такова ...
От скоро е и с лети джанти, така че няма как да го сбъркаш :D

Коментар
-
Кви хора сте бе...Точно пред нашия блок сте се снимали - и Деси, и ти, Корун-е, пък никой не се обажда...(Живея точно тук, отляво на снимката - блока ми не се вижда на нея).Вероятно съм бил на работа де, ама все пак...Как не ви е срам!!!Ама ще дойда аз до Бургас да ви видя как ще черпите за извинениеKorun написа:Днес засякох това синьо Пунто с форумския стикер в Ямбол.Кой беше? Бързо да се издава....
Коментар
-
Бравус!!! Ай да дойдеш на някоя среща да те видим.GH Power написа:ммм,Да.....същото Браво е
Типо 1.4i.e. ex again
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Ми аз,...такова,...за оправдание...Ами тръгвах за Бургас и просто мернах пунтака...Immortal написа:Кви хора сте бе...Точно пред нашия блок сте се снимали - и Деси, и ти, Корун-е, пък никой не се обажда...(Живея точно тук, отляво на снимката - блока ми не се вижда на нея).Вероятно съм бил на работа де, ама все пак...Как не ви е срам!!!Ама ще дойда аз до Бургас да ви видя как ще черпите за извинениеKorun написа:Днес засякох това синьо Пунто с форумския стикер в Ямбол.Кой беше? Бързо да се издава....

Ама ще се реванширам де......чакам да черпя ..!
Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Аааа...това типо май е моето или тъй ми се струва, ти с какво беше че не съм те видялп.с. явно си била с това якото браво дето честичко си го мяркам в Рз., а колеги нямате си наидея за какво сладко писенце става дума....GH Power написа:Фиат Типо РР 4720 АС с.Ушинци. + един сладкиш в него
Познава ли се???Луд фен на ФИАТ ТИПО 1.6i.e DOHC
Коментар
-
Аз мисля,че е обратното повече съм тук вав Вн,а не в Рз :D , колкото до това немога да кача снимка,че са ми мн големи,хихи!dobaracing написа:Аааа...това типо май е моето или тъй ми се струва, ти с какво беше че не съм те видялп.с. явно си била с това якото браво дето честичко си го мяркам в Рз., а колеги нямате си наидея за какво сладко писенце става дума....GH Power написа:Фиат Типо РР 4720 АС с.Ушинци. + един сладкиш в него
Познава ли се???Момиче с бензин в кръвта!!!
Коментар
-
ама видяхте ли как красиво стоят и от колко далече се разпознаваме с тези стикери.....пък никой не иска.... така де, раздал съм 50-тина бройки, на фона на всички колеги си е нищо направоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар
-
Забравила си, ама ти е простено, нали си ... блондинка :D Запознахме се в Бургас веднъж, на едно заведение бяхме... забравих му името. От типа на Хепи бар&грил (дали пък не беше и Хепи баш)...Както и да е... следващия път да не пропуснеш да кажеш поне еднодеси_бургас написа:Ходих на разходка в сливен , та минах и през ямбол . Извинявайте , не се обаждам никой не познавам . Затова като идвате към Бургас свиркайте , да се запознаем
Коментар
-
Сега вече сме на паркинга на терапията от 17:30 всяка 2-ра и последна неделя от месеца. Пък за повече инфо виж в раздела за срещите.Там си има чат за срещите във Варна и се пише често.GH Power написа:Кажете малко повече подробности,като - кога и каде се събирате и прочие :Diee написа:Бравус!!! Ай да дойдеш на някоя среща да те видим.GH Power написа:ммм,Да.....същото Браво е
Типо 1.4i.e. ex again
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар