heraldita написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ?
Collapse
X
-
аз имам 2 като твоя малък и голям отгоре но е мн мръсна колата и за това вероятно
а докато свирках и махах пешеходците се обърнаха вс и ме гледаха мн тъпо, как махам ухилен на ляво
наистина доста се беше унесла в гримирането
аз си повисях 20-30сек чакайки да ме забележиш
но така е не е важно аккво става около нас важното е да изглеждаме добре :P
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
-
Хехе, дай боже всеки работно време от 1 часа на обядBolgAryan написа:Аз съм :D Бачкам в червената сграда пред пощата и колата седи там всеки денAdViSoRa написа:Светло синьо или сиво Bravo със номер СА 8881 ВС паркира пред пощата в Младост1 около 1 часа.
FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Колегата dylianski1977 мисля, че му беше ника, го мернах в Неделя бях във Варна... ама просто бях с друга кола и нямаше как да се обадя.. обачеее..колега искам да ти кажа, че си сложил уникални джанти.. и паркирал с дупето към улицата да си личи стикера..ти си най-голямата реклама на форума
евала!Поздрави.
Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Мерсиии колега за рекламата и добрите думи . Аз живея в този блок пред който беше паркиран звяра . Поздрави и на теб.loop написа:Колегата dylianski1977 мисля, че му беше ника, го мернах в Неделя бях във Варна... ама просто бях с друга кола и нямаше как да се обадя.. обачеее..колега искам да ти кажа, че си сложил уникални джанти.. и паркирал с дупето към улицата да си личи стикера..ти си най-голямата реклама на форума
евала!Поздрави.
Коментар
-
Давай , давай казвай улицата всечки да дойдат да гледат колата и да ми препречат пътя като излизам-Kris- написа:Бенковска,ама кой номер бешеdilyanski1977 написа:Мерсиии колега за рекламата и добрите думи . Аз живея в този блок пред който беше паркиран звяра . Поздрави и на теб.
. После пак ще разправяте че била реклама.
Крис , ко става утре преди срещата ще се събираме ли за кафе?
Коментар
-
Дам, имахме фирмено парти :D :D Даже ми казаха че съм викал да живее Фиат Клуб Българияmiro2177 написа:аз бях :D на тротоара пред военния клуб имаше голяма група подпийнали сладуриgamencerista написа:Снощи видях колега с номер СА1740 с голям стикер на задния джам, мина пред Военния клуб :D
колега да не си бил сред тях 
Fiat Bravo 1.4 12v
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар